Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocą zakłopotana

Lubię spać w piżamie a erotyczne sny mi to uniemożliwiają :(

Polecane posty

Gość nocą zakłopotana

Po erotycznym śnie mam spodnie od piżamy mokre. Brzydzę się spać w nich kolejną noc więc zmieniam piżamę na nową i śpię. Do kolejnego takiego snu. I znowu piżama do prania. Zbankrutuję przy tak częstym zmienianiu, bo nie mam tylu piżam. Próbowałam stosować wkładki ale zsuwają się, bo piżama jest luźna. Nie chcę z kolei spać w majtkach, bo nie wygodnie mi. Lubię luźne piżamy. Dziś głupio mi się zrobiło, bo jak przyjechałam do akademika i zaczęłam się rozpakowywać, to koleżanka pyta po co mi tyle piżam. Co jej miałam odpowiedzieć? Że miewam erotyczne sny i robię się tak morka, że można by wyżymać? Wstydzę się. Jak zaradzić tej sytuacji? Nie mogę co drugi dzień prać, bo w akademiku nie bardzo jest gdzie. Znowu wozić piżamy tonami, to też nie wyjście. Ma któraś jakiś pomysł?

Gość nocą zakłopotana
Srowo k***a nie prowo! Przyjmij do swojego zakutego łba, że są dziewczyny, które się nie puszczają, nie ****ają, które są napalonymi dziewicami, tak - NAPALONYMI, i wystarczy sen o seksualnym charakterze, bym zrobiła się MOKRA!!!!

Gość gość
Przyklej sobie podpaskę do piżamy, a jak nie starczy to pod piżamę wkładaj pieluchę dla dorosłych. Ewentualnie śpij z tamponem.

Gość gość
Można sobie z tym poradzić,ja najczęściej aplikuję sobie tampon, tak samo robię kiedy zakładam cienkie białe spodnie,czuję się dużo bezpieczniej.

Gość nocą zakłopotana
Jaki tampon :O Przecież jestem dziewicą.... Pieluchy dla dorosłych to wydatek i potężny rozmiar. Jak wytłumaczę się z pieluch koleżance?

Gość gość
Nos luźne pidżamy w gatkach albo śpij w dłuższych koszulach nocnych

Gość gość
nie rozumiem o czym mówisz ja też jestem dziewicą i stosuję tampony bardzo często,od tego dziewictwa nie stracisz.

Gość gość
sory, ale to prowo na 100% Dziewczyno wybrandzluj se psiochę dobrze przed snem i problemów nie będzie

Gość gość
Prowo :( W pierwszym poście piszesz: ""zbankrutuję przy czestym zmienianiu bo nie mam tylu piżam"" a potem: ""głupio mi się zrobiło bo jak przyjechałam do akademika i zaczęlam sie rozpakowywac, to kolezanka pyta po co mi tyle piżam"" to jak w koncu masz tyle piżam czy nie?

Gość nocą zakłopotana
Przywiozłam 4 piżamy. Na tydzień, góra na 2 tygodnie bo być może nie pojadę w ten weeken do domu!!!!