Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Moon, czemu ubzdurałeś sobie ze jestem z Jaworzna?

Polecane posty

Nigdy nie byłam w Jaworznie. Już któryś raz z rzędu wmawiasz mi jakąś nie moją tożsamość, już któryś raz ubzdurałeś sobie ze mnie znasz. :D Tak samo jak imaginujesz sobie jakies "fakty" mnie dotyczące (że np. nigdy nie byłam na koncercie) :D Zadziwiająca i całkiem zabawna sprzed monitora jest ta twoja pewność siebie w tych twoich imaginacjach na różne tematy :) Skoro wierzysz w swoje urojenia to może czas iśc do psychiatry? Zrozum wreszcie, ze nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym, nie można znaleźć w internecie jak się nazywam i nie znamy się, bo z takimi wiesniakami jak ty się nie zadaje i nigdy nie zadawałam :) Btw, skąd ty wziąłeś tego "Kozłowskiego z Jaworzna"? Może chociaż pokażesz mi jego zdjęcie, chciałabym zobaczyć, czy ma chociaż długie włosy i czy jest przystojny, obraziłabym sie, gdybym została przyrównana do faceta, który mi się nie podoba :(

Gość gość
Ja tylko raz pod wpisem o Janis Joplin wspomniałem o Jaworznie.:DTo ktoś inny tak stwierdził w pewnym temacie, a twoje śląskie pochodzenie tajemnicą nie jest i tyle. Ja temu gościowi wierzę.:D

no chodź tutaj, chce się z ciebie posmiać :) Kiedyś myślałam że jesteś tylko w**********y, ale inteligentnym trollem, dziś wiem że w zasadzie reprezentujesz sobą wielkie nic gimbazo :) Czemu większośc twojej aktywności na forum to jakiś bełkot z nadreprezentacją emotki " :classic_cool: "? :)

Wierzysz, to taka twoja religia? :) Ty w dużo wyimaginowanych rzeczy wierzysz, mnie to wrecz fascynuje ta twoja pewnośc siebie w wyznawaniu nawet największych bzdur, wziętych w zasadzie znikąd :) tylko szkoda że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą, i niektórzy uważają, że naprawde nie byłam na koncercie i przynudzają tym "argumentem" w moich tematach, co tam że wklejałam zdjęcia biletów, moon powiedział że nieznana mu osoba z internetu nigdy nie była na koncercie bo tak mu się wydaje, a on wierzy w swoje urojenia, więc to musi być prawda :) A kiedy ja byłam w tym Jaworznie, bo nie pamiętam tego? mam amnezje? :)

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Pięknie napisany post Ja dodam od siebie, że ów zaszczany bezbronny prawiczek to jakieś upośledzone dziecko i trzeba frajera gonić ile wlezie tutaj na tym forum kafeteria

Gość gość
MizantropiaOdraza1994 dziś Niet. Wierzę bo widzę co wyprawiasz i jak zagubionym, zamkniętym w swoim małym świecie dzieckiem jesteś. Typowe dla węglołaków ze śmierdzącego śląska. "tylko szkoda że kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą, i niektórzy uważają, że naprawde nie byłam na koncercie i przynudzają tym "argumentem" jakim argumentem i po co mieszasz w to Goebbelsa? Kasiu, Karolinko czy też Kamilko, każdy widzi jakim bojącym się ludzi nolifem jesteś, większość z nich jednak potrafi dodać 2+2. Prędzej Polak wyląduje na marsie niż ty ruszysz dupę na jakikolwiek koncert, o woodstocku nie wspominając.

Gość gość
Jeśli piszesz teraz elaborat o masie znajomych i seicento którym jeździcie na koncerty - daruj sobie.:D

No ale jak możesz wiedzieć jaka jestem, skoro znasz mnie tylko z pisanych często pół żartem pół serio postów na forum. :) albo nadinterpretujesz te szczątkowe informacje, które tu ujawniam, że jestem introwertyczna, nie lubie rozmawiać z ludźmi do rozmiarów jakiejś fobii społecznej, tworzysz jakieś z d**y wzięte "fakty", zapominając, że tak naprawde tylko ja sama coś o sobie wiem na tym forum i sama wiem jaka jestem, skad jestem i gdzie byłam, a nikt inny nie wie nic ponadto, co sama powiem :D to mnie właśnie w tobie bawi, najpierw tworzysz sobie w głowie jakiś avatar, wyimaginowany odpowiednik anonimowej osoby z neta, coś w rodzaju niewidzialnych przyjaciół i z automatu myślisz że wszystko o mnie wiesz, piszesz o mnie jak o jakiejś znanej ci osobie :D Ja sobie ciebie jakoś nie wyobrażam w ogóle, kojazysz mi się tylko z irytującymi postami na forum. :D

Gość gość
Nie mogę znaleźć tematu z Jaworznem, ale to był chyba ten sam temat w którym nabazgrałaś w paincie mój portret.:D🖐️ Ręka max 15 latki:D

Gość gość
A weź s********j i idź pograj na dmuchanej gitarze:D

Gość gość
Będzie dowód jak podbijesz temat z moim portretem:D

Gość gość
Szatniarko, jak już, to "kojarzysz", nie "kojazysz". Innym zarzucasz, że nie czytają książek i nie umieją pisać po polsku, a sama też chyba nie za często po nie sięgasz albo zwyczajnie miałaś do szkoły pod górkę i nie przyswoiłaś sobie zasad ortografii i gramatyki. To już któryś z kolei żenujący błąd, który popełniłaś.

Gość gość
gość dziś Kamilka ma z tym słowem jakiś dziwny problem. Ogólnie ortów nie wali, ale "kojarzysz" zawsze skaleczy. Zawsze.:D

Gość gość
Czy mieszkanie w Jaworznie jest obciachowe?Metalfest tam był do cholery i pewna osoba z tego forum mi się pochwaliła,że tam była,ale za jakiś czas zmieniła zdanie,że jednak nie.Tu wszyscy kłamią i w ogóle towarzystwo typu "kozak w necie,p....w świecie".Niektórzy sobie uroili,że ktoś kimś jest lub nie jest,bez sensu.Osoby chore psychicznie czują się lepsze od innych,wyjątkowe często albo felerne,przegrane i każdego wysyłają do psychiatry.Chyba nie ma sensu dyskutować z kimś,kto nigdy nie dorośnie i nie zmądrzeje:-(:-(:-(

Gość gość
gość wczoraj Ok.:D

Gość gość
Mieszkanie w Jaworznie obciachowe nie jest.Miasto jak każde,znane z tego,że jest tam elektrownia.

Gość gość
Idźcie wreszcie spać wszyscy,bo ja tak chcę!!!

Gość noicoże
Sprawa jest jasna. Dziewczyna pisze w sposób charakterystyczny dla Jaworznian. Te same zwroty, podobne błędy językowe, może gwara. Nie da się tego ukryć. Ale Jaworzno, historycznie nie przynależy do Śląska, tylko do Małopolski, więc nie jest typowym górnośląskim miastem. To, tak na marginesie.

Gość gość
ja piertole a u mnie elektrowni nie ma:O