Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina Chmiel

Powiększanie ust

Polecane posty

Gość Paulina Chmiel

Cześć dziewczyny. Chciałam Was zapytac czy ktoras uzywalala tej pompki do powiekszania ust lipStar. Znalazlam ich na facebooku i wczoraj przyszla do mnie paczuszka. Wszystko dziala super chociaz za pierwszym razem nie wiedzialam jak tego użyć. Troche sie jednak obawiam bo czytalam komentarze ze jak bede tego duzo uzywac to bede miala usta jak worki :P rozmiawaialm z moim szwagerm ktory jest ginekologiem i mowil ze bzdura bo to osocze sie wchłonie. Chcialabym poznac wasza opinie. Jak dla mnie za 60zl fajna sprawa bo nareszcie mam usta :)

Gość gość
pompki ? nieee.... ja powiekszałam usta w klinice LipSil bezpiecznie, pewnie... i skutecznie!

Gość gość
Robiłam powiększanie ust w profesjonalnym gabinecie kosmetycznym http://www.aleja-piekna.pl/. Jestem bardzo, bardzo, bardzo zadowolona z efektu, który utrzymuje się długo. Polecam!

Gość gość
Powiększam usta regularnie od roku. Od zawsze był to mój kompleks więc postanowiłam się go pozbyć. Zabiegi robię w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i polecam to miejsce. Usta są zrobione bardzo dokładnie, wyglądają naturalnie i są przy tym dobrze nawilżone.

Gość Kasia

Na zabieg powiększania ust zdecydowałam sie jakiś czas temu i bardzo jetsem z niego zadowlona. Usta wyglądają bardzo naturalnie, sa ladnie powiększone i w końcu mam równy kształt. Zabieg wykonywałam w Dr Paradowska Klinika Medycyny Estetycznej w Krakowie  i polecam