Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Powiedzcie mi, jak to jest, tyle dokoła szczęśliwych par

Polecane posty

Proszę mnie nie obrażać, bo ja skończyłam zaoczne studia na kierunku Zarządzanie personelem i jestem osoba inteligętną oraz wykształconą i znam swoją wartość.

Gość gość
jedna inteligętna a druga inteligientna i bądź tu normalny :O

" Silene dziś Inteligętną. " X nie ma takiego słowa. jeśli już nie umiesz pisać po polsku, to chociaż zainstaluj autokorektę w przeglądarce :o

Gość Ukiuteramuki
Witam Dużo w tym prawdy jak to czytam. Faktem jest że duża część małżeństw, związków nieformalnych przechodzi kryzys i pod płaszczykiem "jest super" schowane są dramaty ludzkie. Ale też nie ma co iść w skrajność bo każdy z nas był, jest teraz albo będzie szczęśliwy przynajmniej na chwilkę lub na dłużej. Życie to taka sinusoida raz nad a raz pod kreską. Widać że autorce jest smutno bo jest prawdopodobnie sama bez partnera życiowego i patrzy na świat przez pryzmat pesymistycznych myśli ale nie ma co się dołować bo bycie bez związku też ma sens i takie życie też może być szczęśliwe. Wiem coś o tym bo sam tego doświadczam dzień w dzień i brak tej drugiej osoby nie może przesłaniać plusów singielskiego życia.