Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Salsopolis Katowice OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Polecacie, czy nie? Chciałabym się nauczyć salsy, i tak się zastanawiam nad tą szkołą... :) Ktoś wie jak tam jest ?

Gość gość
Ja polecam. Nigdy wcześniej nie myślałam, że salsa może być lekiem na tyle dolegliwości człowieka. W moim przypadku zmieniła całkowicie podejście do świata. Jestem zadowolona.

Gość gość
wg mnie ta szkoła taneczna jest ok. choć powiem, że czytałam niektóre złe opinie, że niby naciągają, że coś tam, ale kiedy przekonałam się na własnej skórze, to zrozumiałam, że konkurencja po prostu zazdrości ;) ogólnie nie mam zastrzeżeń. fajny klimat wprowadzają w zajęcia.

Gość gość
chodziłam, ale niestety musiałam zrezygnować... jeju jak ja znów bym chciała chodzić tutaj na salsę... :)

Gość gość
słyszałam różne opinie, ale w większości bardzo pozytywne i chyba te są bardziej autentyczne. Tak, czy inaczej - osobiście nie chodzę, ale zamierzam ;-)

Gość gość
Ja mam miłe doświadczenia z Salsopolis :) Tutaj bowiem znalazłam miłość swojego życia, ale nie tylko salsę :) POLECAM!

Gość gość
No w tej szkole można faktycznie poznać fajnych ludzi. Sama chodzę do takiej grupy, gdzie ludzie są w różnym wieku, mają różne pasje, ale w samej salsie jesteśmy jednością.... Mega...

Gość gość
My z mężem poznaliśmy się w Salopolis :) no i proszę teraz jesteśmy małżeństwem :D

Gość gość
gdzie są te zajęcia z salsy ? w sensie gdzie się odbywają dokładnie?

Gość gość
W klubie tańca Pinacolada - tyle wiem, ale adresu dokładnie nie znam.

Gość Justyna2590
Jak Salsa to tylko w Egurrola Dance Studio. Mają grupy dla kobiet i osobną grupę dla par/singli. Instruktorzy zarażają swoją pasją od samego początku, przez co cały proces nauki idzie błyskawicznie. Ja się nauczyłam i faceci nie mogą wyjść z podziwu! https://taniec.com.pl/kc/grupy/kobiety/ Wejdź i zobacz, może Ci się spodoba.