Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy coś mi grozi za logowanie się na czyjegoś Facebooka?

Polecane posty

Gość gość

Pytam ponieważ od czasu do czasu zaglądam na konto mojego byłego faceta. Jaką jest swinią dowiedziałam się właśnie dzięki temu. Wiem, że za włamanie się na czyjeś konto grozi więzienie ale ja to hasło po prostu zgadlam. W razie czego mogę powiedzieć, że to on mi je podał nie zmienił go od roku i niczego się nie domyśla.

Gość gość
a co ma się stać moja dziewczyna się logowała na moje konto i co stało się coś ? nic . no chyba że coś udostępnisz jego . jak tylko patrzyłaś to nic. chyba że on to odkryje i się poda.

Gość gość
Nie. Włamywanie się na czyjeś konto FB, jeżeli nie wiąże się z działalnością typu nawoływanie do terroryzmu za pośrednictwem konta do którego się włamałaś, nie jest karalne.

Gość gość
Nie jest moim facetem, potraktował mnie jak szmatę, wykorzystał i zostawił. Nic nie robiłam tylko patrzyłam ale on tego nie wie. Nie ma śladów włamania teoretycznie mogę powiedzieć, że hasło mam od niego. Pytanie, czy jakby on się dowiedział to czy ma prawo to zgłosić? (jak go znam to pójdzie z tym na policję).

Gość gość
Może ktoś mi poradzić? Co się stanie jak on się dowie że szperalam w jego prywatnych sprawach?

Gość gość
Skarbie, jeżeli nie dokonałaś żadnych trwałych zmian w jego koncie, to nie ma żadnych dowodów żeby kiedykolwiek się na nie logowałaś. Dla pewności: zaloguj się, kliknij na dziennik aktywności i wyczyść historię wyszukiwania.

Gość gość
Przecież w ustawieniach na fejsie można sprawdzić logowania.Jak je wyczyści to znaczy że ktoś inny był na koncie.

Gość gość
"Zobacz dziennik aktywności". Po lewej będzie taka tabelka, a w niej "komentarze". Pod nimi słowo "więcej". Klikasz na "więcej" i znajdujesz "szukaj". Wyświetla ci się historia wyszukiwanych haseł, i klikasz na górze "Wyczyść wyszukiwania".

Gość gość
Wiem o tym Ale on jest matolem wybaczcie za sformułowanie. Od roku regularnie go podglądam i się niczego nie domyśla. Pytanie brzmi co by było gdybym mu w twarz powiedziała co o nim wiem??

Gość gość
W żaden sposób nie da się sprawdzić w jakich okolicznościach historia została usunięta. Postępuj zgodnie z moją instrukcją i wyczyść historię. Wszystko będzie dobrze :)

Gość gość
Może głupio działam mam 25 lat ale ten typ nie dość, że mnie skrzywdził to jeszcze do dziś po mnie jedzie choć nic mu nigdy nie zrobiłam. Chciałabym mu utrzeć tym nosa.

Gość gość
Trzymaj się mojej instrukcji. I nie ujawniaj że byłas na jego koncie. Wyczyść historię wyszukiwania, i o wszystkim zapomnij.

Gość gość
Ja też czytam fejsa mojej byłej. Dramat.

Gość gość
Już to wyczyscilam :-) a teraz mnie korci aby wziąść tego słupka na stronę i powiedzieć o wszystkim. Niech drży ze strachu że jego obecnej dziewczynie i znajomym coś chlapne.

Gość gość
12.01 dramat bo taka tępa czy dramat bo ci szkoda? :-D U mnie jest dramat bo jaką ja byłam ślepa, że z takim niepismiennym cymbalem się zadawalam.

Gość gość
Jeden z akcji to jak gada z facetami swoich najlepszych przyjaciółek. Jak im obrabia dupę i potem jak rozmawia z tymi przyjaciółkami. Dwulicowa kłamliwa zdzira. Ja mam ją gdzieś. Ale czytam czasem.

Gość gość
Mój to taki chlystek co leci za każdą jak pies za suka. Szuka żony :-D takiej w miarę ładnej i z dobrego (bogatego). A poza żoną szuka gdzie by umoczyc. Jak czytam jego wypowiedzi na poziomie 1 klasy podstawówki to się zastanawiam czy aby nie jest uposledzony. Zwierza się głównie swoim 18 letnim przyjaciółką sam ma 27. Jego poziom sięga dna.

Gość gość
A nie korci Cię czasem, żeby tej zdzirze wygarnac? Powiedziec jej co o niej wiesz.

Gość gość
Nie. To jest lepsze wiedzieć co robi. Przynajmniej upewniam się w tym, że dostała kopa w dupę prawidłowo.

Gość gość
-No widzisz a ja mam dość tego jak ten duren wciąż po mnie jedzie. Chciałabym mu w ten sposób zamknąć gębę. Boję się tylko, że zamiast sobie pomóc to się pograżę. Rozumiesz?

Gość gość
Kochani nadal nie otrzymałam odpowiedzi na swoje pytanie. Czy mogę się bezkarnie ujawnić? Czy on mi może coś za to zrobić?

Gość gość
Podbijam po raz ostatni

Gość gość
to ja też zapytam czy zmieniając hasło przez maila na czyjegoś fejsa bo na maila hasło znam a na fejsa zgadnąć nie mogę jest karalne?

Gość gość
dozywocie i niema hihi:-(

Gość gość
hahaha, zabawne :-P

Gość gość
Przeciez widać tam ip.. Mi na tel od razu się wyswietla logowanie nawet jak z wlasnego kompa wejde...

Gość gość
Nic ci nie grozi... Chyba ze cie chlop za to zabije ;p

Gość gość
bedziesz sie smiac jak kumpele pod cela wer beda cie chcialy lizac:-(