Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO BYŚCIE POMYSLALY JAKBY WAM TAK WASZ FACET POWIEDZIAL....????

Polecane posty

Gość gość

KŁOCILAM SIE Z NIM O SAMOCHÓD..BO ON CIĄGLE PODNIECA SIE SWOIM BMW E 46 (AUTO MA 15 LAT). I UWAŻA ZE MALO KOGO STAĆ NA TAKIE.BO TO JEST NIESPOTYKANY MODEL TEJ MARKI ITD..AUTO WARTE JEST TERAZ 50 TYSIĘCY DOKŁADNIE. A JA MU POWIEDZIALAM ,ZE MI SIE NIE PODOBA I WOLE MERCEDESA OSOBISCIE JAKBYM MIALA WYBRAĆ. POWIEDZIALAM MU TEZ, ZE OSTATNIO JAK JECHAL jak SZLAM DROGĄ, TO PRZED NIM JECHALY LEPSZE SAMOCHODY I LADNIEJSZE I JEGO BMW WYDALO MI SIE TAKIE NIJAKIE I POSPOLITE. ON MI NA TO POWIEDZIAŁ :"WIESZ CO??TY TAK SAMO GINIESZ W TŁUMIE". a najbardziej ciesze się ,że jestesmy ze sobą juz 7 lat a ty wcale mnie nie znasz.to jest moje największe osiągniecie w zyciu," co byscie pomyslaly jakbyscie uslyszaly takie slowa?

Gość gość
ale radosny belkot :D:D a 50 tys to chyba bialoruskich rubli :D ojj dzieci, dzieci jakie wy durne jestescie to naprawde ustawa nie przewiduje i to cos ma prawa wyborcze ehhh zycie

Gość gość
niestety jest tyle warte bo ma 350 koni i ogolnie jakies jest wzbogacane...wycenil nam tyle rzeczoznawca samochodowy wartosc .mi sie nie podoba i juz.i on sie wkurza o to.