Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexipapi

dieta dukana wasze historie

Polecane posty

Gość sexipapi

Hej, mam prośbę żeby każdy z Was opisał jak u niego wyglądała i dieta i jak było po niej . Ile schudliscie itd.

Gość gość
Schudłam około 10 kg w mniej niż 4 mce. Rozwaliłam sobie żołądek i jeszcze dwa lata po zakończeniu diety męczył mnie paskudny refluks. Z refluksu się wyleczyłam, ale kiszki nie są tak sprawne jak przed dietą, muszę uważać co jem. Podsumowując-nie warto było.

Gość gość
Gość z rozwalonym żołądkiem. Jak się żre nasze korniszony na tony i wypija dziennie flachę coli, zamiast szklanki tygodniowo to się potem ma co ma. Do autorki, ja wyleczyłam jedno paskudne choróbsko. Chudnie sie ładnie, tylko 3 fazę trzeba dobrze przeprowadzić. A samą dietę też trzeba zrobić z głową.

Gość gość
Tak się składa, że nie jadam niczego co zawiera ocet i nie piję gazowanych napojów. Po co wypisujesz takie rzeczy? Dukan ma swoje ciemne strony, które niestety wystąpiły w moim przypadku- czyli nadkwasota i refluks.

Gość sexipapi
gość dziś a ile Tobie udało się schudnąć , bo mi 15 kg i jestem 2 ty na 3 fazie no ale teraz mam urlop w Turcji wiec wiadomo że tam będzie popuszczenie pasa itd. Jak potem mam zrobić więcej dni P ?

Gość gość
ja 20 kg dobrze wspominam diete i zero jojo