Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż egistyczna świnia

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest bardzo kiepskim kochankiem. Obecnie prawie nie sypiamy ze sobą - średnio 1 w miesiącu. Kiedy jeszcze było dobrze to i tak zawsze ja go zaczepiałam w łóżku bo mu się nic nie chciało. Doszło do tego, że mąż był tak leniwy, że zawsze musiałam być na górze, on nie chciał się zmęczyć. Czułam się poniżona żebrząc o sex. Postanowiłam zacisnąć zęby i nie napastować go więcej. Wczoraj mąż jakimś cudem miał ochotę, ucieszyłam się ale moja radość nie trwała długo, po kilku sekundach pieszczot mąż skończył u mnie w dłoni i jakby nigdy nic odwrócił się plecami ziewnął i poszedł spać. Co o tym sądzicie, czy już czas na szukanie zastępstwa? Mąż wie, że nie jestem zadowolona z naszego współżycia ale ma to gdzieś, podejrzewam, że się masturbuje bo to szybki sposób na rozładowanie napięcia.

Gość gość
Po prostu Ty już go nie podniecasz. Brzydzi się Tobą i tyle. Nie chce Cię nawet dotykać.

Gość gość
gdybym go nie podniecała to by nie kończył w 30 sekund a w ogóle by mu nie dygnął

Gość gość
Skończył w tyle, bo myślał o innej kobiecie. Nie łudź się, że przy Tobie.

rutyna zabija pozadanie,przemeczenie tez niestety.Jesli pracuje fizycznie po kilkanascie godz dziennie,to jest wyczerpany.Trzeba porozmawiac i poszukac przyczyny,skad ta niechec.Chyba,ze nie zalezy mu na zwiazku..

Gość gość
może macie racje czyli szukać nowego którego będę podniecać?

Gość gość
Cienkie prowo. 0/10

Gość gość
On Cię już nie pożąda i ma Cię w du)pie, odejdź od takiego fajfusa, tak Ci radzę.

Gość gość
mąż nie pracuje fizycznie, ma chęć i siłę grać na kompie po nocach a na sex już nie, zresztą to taki typ co by się z lenistwa zagłodził żeby nie musieć gotować gdyby mnie zabrakło

widzialy galy,co braly:D,sorki za sarkazm:) Jesli Wasze temperamenty roznia sie znacznie,to bedzie to nieodlaczny problem.Wiesz,w zyciu tak czasem bywa,ze nie mozna miec idealnie:D,jak jest dobry w lozku,to kiepski w zyciu i na odwrot.Moze poszukajcie kompromisu.Nie wiem jaki macie staz malzenski,czy jestescie mlodym malzenstwem etc.

Gość gość
Jak ma zodiak twój mąż ?

Gość gość
jesteśmy 12 lat małżeństwem, razem jesteśmy 14 lat i temperament mojego męża kiedyś był zupełnie inny teraz to porażka...a w miedzy czasie dzwonił z pracy i go zapytałam co on wczoraj odstawił to powiedział, że tak dawno nie było nic i się podniecił strasznie i nie wytrzymal

Gość gość
mąż to koziorożec ale co to ma wspólnego?

14 l to moze byc rutyna..moze zaskocz Go nowosciami w sypialni:)chociaz wiem,ze to nie latwe,kiedy tylko jedna strona wykazuje zainteresowanie..Sprobowac mozesz i zobaczysz jaki bedzie efekt.Jakas wspolna fajna kolacja w domu,lub poza nim,lampa wina podkreci atmosfere,fajna bielizna,Twoj odrobinke prowokacyjny ubior.Badz uwodzicielska,pachnaca,sexowna,jednym slowem apetyczna:)

Gość gość
to co radzicie? szukać na boku czy cierpieć bo na pewno nie będę już błagać męża o sex

Gość gość
hmm przez te 14 lat to już chyba wszystko z nim przerobiłam, nawet rzeczy którymi zwykły Kowalski może czuć się mocno zgorszony, kolacyjki i bielizna to już nie te czasy żeby zadziałało tym bardziej alkohol po którym mąż zaraz zasypia...

o zwiazek trzeba dbac,jesli tylko jedna strona probuje dzialac,to nie ma sensu w takim razie.Skoro nie interesuje Go Twoja satysfakcja,udane pozycie,i wystarcza mu raz na miesiac albo i rzadziej,to zostaje terapia albo poinformuj Go,ze poszukasz Sobie zastepce do lozka.Ucierpi na tym Jego ego jako samca,bo w koncu kazdy facet chce byc najlepszym w lozku,chyba,ze mu to kompletnie jest juz obojetne i nie ma sensu zyc ze soba jak brat i siostra.Powodzenia:)