Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Uwielbiam cipki...

Polecane posty

Gość Olgasmutna
to dobrze, że nie fiutki

Gość gość
brunetos jak wyglądały twoje relacje z ojcem?

Gość gość
brunetos jak odpowiesz to ci powiem jakie miałeś relacje z ojcem?

Gość gość
czyli ojciec był ale tak jakby go nie było? To widać po twoim zachowaniu odnośnie kobiet wychowywała cię w większej mierze matka. Polecam ci książkę Wojciecha Eichelbergera "zdradzony przez ojca" jest tam opisany typ psychologiczny (jeden chyba z 7) kobieciarz bawidamek który nie che się ustatkować itd. (swoją droga lepsze to niż jak byś miał być księdzem albo gejem ;) )

Gość gość
liż, liż, liż !!!!!!!!!!

Gość gość
Chyba nie chcesz powiedziec, że widzisz w kobiecie dziurke do zadziurkowania ;)

Kurde dobra ta książka Znalazłem ebook dokładnie to samo co przytoczyłaś. "Pragniemy stać się meżczyzną. A być mężczyzną w jednym z możliwych stereotypowych ujęć to zdobywać kobiety. Im wiecej, tym lepiej,, mimo wielkiej tęsknoty za tą jedyną i idealną" Temat do mnie wraca jak grom z jasnego nieba. Tłumię tą tęsknote od dawna, marze o normalnej kochającej dziewczynie tak naprawdę i choć miałem ich kilka to moje związki były jałowe a dziewczyny przeważnie zazdrosne lub problematyczne, nie nadawałem się do tego. Ale nie jest tak źle, dalej doczytałem coś o seksie gdy nasze serce jest zamknięte. U mnie na szczęście jest odwrotnie, daje z siebie wszystko i robię to z sercem więc raczej nie biore na siebie negatywnych skutków przygodnego seksu.

Gość gość
przeczytaj całe