Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadek

glodowka zmienila moje zycie czas ja powtorzyc

Polecane posty

Gość jadek

Witam,temat zniknal nie moge go znalezc,mam nadzieje ze nie zostal usuniety.

bardzo mi zalezy na znalezieniu tego topiku,jesli ktos cos wie gdzie zniknal,prosze o informacje.

Gość Olo 5
Ja też poszukuję to forum, otworzyłam dzisiaj nowe: GŁODÓWKA ZMIENIŁA MOJE ŻYCIE II, zobaczymy które się dalej rozwinie. U mnie 5 dzień głodówki czuję się dobrze planuję 10 dni, jest to moja 8 głodówka od 2011 roku.

Gość gość
Stary jest zamkniety. Musimy zaczynac od poczatku. Podaje: GŁODÓWKA ZMIENIŁA MOJE ŻYCIE II Brawo i dzieki dla inicjatorki dalszego ciagu GLODOWKI

Gość jadek
Witam, od jutra robie 3dni glodowki,musze sie zresetowac bo zaczelam jesc smiec***ic kawe itd.Nie robilam przygotowania bo to tylko 3 dni,za to wolniej bede wychodzila I w listopadzie przymierze sie do tygodniowej.Tesknie za tym wspanialym samopoczuciem po glodowkowych,nic mnie nie bolalo,bylam pelna energii I silna jak kon az sie chcialo zyc.Ateraz po paro miesiecz nym zaniedbaniu jesli chodzi o odzywianie czuje sie fatalnie,bola mnie stawy.mam migreny,stany depresyjne I zero energii,najgorsze jest to ze ciagle chodze glodna ale wyczytalam ze to od spadku hormonow itd.Dlatego tez zaczynam czas glodowkowy ,chce sie czuc dobrze tak jak pare miesiecy temu..Glodowki stosuje od dobrych 3 lat,systematyczn ie wraz z dieta Dabrowskiej I moge z reka na srcu powiedziec ze zmienilo to moje zycie na lepsze,po za tym widze duza roznice teraz kiedy zaniedbalam sie troche....Teraz nawet 3 dni bedzie dla mnie wyzwaniem...Pozrawiam..