Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój romantyczny mąż na urodziny zabrał mnie na kebaba

Polecane posty

Gość gość

Zjedliśmy go pod budką na stojąco, to był nasz wypad na miasto od 3 lat. Wiecie co? Smutno mi...

Gość gość
A mój latem zaprosił mnie na lody. A że były po 4 zł. to stwierdził że za drogie i kupił mi rożka za 1,20zł. To dopiero oszczędnosć. Tragedia z takim chłopem.

Gość gość
hehehehe zrobiłaś mi wieczór dziękuje i nie przejmuj się chłopy tak mają czasem mój ostatnio zabrał mnie na placki ziemniaczane uznając ze to będzie super wyjscie od poł roku:-D

Gość gość
Ale chociaz sie staraja :)

Gość gość
pamiec sie liczy :D

Gość gość
Ale chociaz sie staraja usmiech.gif-- tak, usprawiedliwiajcie SKĄPCÓW i cwaniaczków. Bo tym to tak w istocie jest. Macie skapców i cwaniaczków. nie pomyśłał? ale ty, kobieto, musisz pomysleć, co zrobic codziennie na obiad i to kupic... ogarnąc mieszkanie.... a on nawet nie ma na tyle TAKTU,żeby w rocznice czegoś tam wysilić swoja mózgownice na cos więcej niz budka z kebabem??? Sorrry, to po prostu ZAŁOSNE. Usprawiedliwiajcie ich dalej. A po latach obudzicie sie z ręką w nocniku, bo facet was zostawi, bo po 2 ciażach i tyraniu na faceta, który " nie mysli"nie wyglądacie tak ładnie, jak jego 20 letnia koleżanka z pracy, w której " właśnie sie zakochał i to jest miłosc od pieeerwszego wejrzenia""". dlaej, usprawiedliwiajcie ich. LASKAWCA pomyślał, bic mu pokłony,że raczył zabrać was na kobab w budce na rocznice.....