Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co może być dziecku? powód płaczu

Polecane posty

Gość gość

Syn za tydzień będzie miał 6 miesięcy. Jest na piersi. Do tej pory nie było problemu z zasypianiem. Budził się do karmienia w nocy. Od dwóch dni strasznie marudzi przy zasypianiu. Od 20.00-22.00 nie może zasnąć. Przy piersi płacze, trochę lepiej jak dam butlę, ale raczej nie jest głodny. Kręci się, przekręca się na brzuch, jest taki *****iwy, nie może się uspokoić. Na rękach nigdy nie zasypiał, ale noszenie raczej uspokajało. I teraz noszę, trochę się uspokoi a za chwilę znowu płacz a dalej jest na rękach. Byłam u pediatry, zęby wykluczone, nie ma pleśniawek, temperatury nie ma. Nic mu nie powinno być. W ciągu dnia zachowuje się normalnie, nie ma problemu z drzemkami, pierś ssie. Tylko wieczorem taki płacz. Sama nie wiem co to może być?

Gość gość
badanie moczu mu zrob i kału

Gość gość
tu nie 'apteka'' recepty nie szukaj

Gość gość
Może nie jest jeszcze śpiący i dlatego się denerwuje jak go kladziesz. u nas zawsze było tak ze jak córcia wieczorem po położeniu spać zaczynała płakać to wiedzieliśmy ze za parę dni wyjdzie przeziębienie

Gość gość
jeżeli już szukałabym recepty to udałabym się do lekarza, a nie do apteki:). pisałam, że lekarz nic nie stwierdził, dlatego szukam porady innych matek.

Gość gość
skok rozwojowy jakis może?

Gość gość
Polecam rozwazyc wizyte u laryngologa,moja jak byla malutka miala zapalenie ucha od tego ze jadla na lezaco i pokarm jej polecial na ucho( nie umiem dokladnie wytlumaczyc) w dzien bylo normalnie a w nocy horror krzyczala, chciala butle za chwile ja wypluwala i tak w kolko, nie moglam jej uspokoic. Pierwsza noc byla marudna,drugiej zaczela strasznie plakac i pojechalismy do pediatry on odrazu skierowal do laryngologa tego samego dnia laryngolog stwierdzil lekkie zapalenie ucha, dostala na to antybiotyk