Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kafeteria gra pomyłek

Polecane posty

Gość gość
i jak tu kochac takich pojepów którzy nie lubią much?:( szczególnie jak sie jest odgórnie mianowanym do roli muchy?

Mieści mi się w głowie dużo więcej i nie mam potrzeby sprowadzania tego do metafory much i klapek na muchy. Jeśli się boisz tej klapki to nie mój problem.

Gość gość
bo to nie jest tak, ze były muchy i ci którzy sie brzydzą muchami. pierwotnie nie było ani much ani tych drugich była natomiast pierwotna zupa:D z tej zupy ,która zaczynała już kojarzyc że może byc pomidorową na skutek braku uziemienia piertolnął piorun i wzleciały z niej muchy i istoty wyższe. aczkolwiek z tego samego materiału to tych drugich było mniej. jakby nbyło więcej to oni byliby muchami. można by zatem postawic teze, że różnica jest jedynie ilościowa. co o tym sądzisz? postawimy taka teze czy wolisz mi postawic ptaka?:)

Gość gość
nie bój sie. jestem muchom. to malutki ptaszek:) inaczej nie mógłnuym fruwac brzęczeć i wkoorfiac istot wyższych a tak to lubie. to moje przeznaczenie. jestem muchą z celem w życiu w przeciwieństwie do ciebie która skupiasz jsie jedynie na konsumpcji pańskiego gooofna:)

Gość gość
postawiłem sobie ambitny cel pchania sie ze swoją trąbką ssącą we wszystkie możliwe obrzydliwości w nadziei, że zaraże czymś istoty wyższe. w końcu jak kuba bogu tak bóg kubie. chyba nie będą mieli pretensji. to by było z ich stronny dziecinne. znają reguły gry

Gość gość
a może nie? może zapomnieli? może sami padli ofiarą swoich kłamstw i juz nie wiedzą co sie dzieje? to by było przykre. oznaczałoby, że istoty wyższe wcale nie są takei wyższe. ba. jeżeli chodzi o samoświadomość to sie pogubili i stoją ba równi ze mną za przeproszeniem muchą

Gość gość
to jest cena skuteczności i pozbycia sie wątpliwości. dogmatyzacja, infantylizacja, brak krytycyzmu i na koniec zdebilenie. krótko mówiącc czeka ich muszy los. smutny świat.

Gość gość
serio?:( to co mam korfa zrobić?!?!?! wjepac im sie do oka?!?!?!

Gość gość
jaaa piertoooole...iczyłem chociaż na wywołania zadyszki w skutek pogoni za mna z klepką a ty mi tu takie rzeczy opowiadasz:( skąd to wiesz? zawsze wydawałaś mi sie podejrzana. może to tobie powinienem nasrać na talerz?

Gość gość
alez mnie teraz upodliła:O nienawidze cie!!!

Gość gość
nie dośż że kooorfa z człowieka muche zrobili to jeszcze odmawiają mu prawa do bycia wkurfiającym. to już przesada,. to przerasta pedofilie, mordy rytualne i ludobójstwa razem wzięte

Gość gość
to na c****j i m muchy jak ich nie wkurfiają? po co zyją w takim razie? przecież bez much ich życie traci sens nie mówiącc już o perspektywie:)

Gość gość
bo jestem muchom :|

Gość gość
taaak. tylko co ja będę z tego miał?:D

Muchy nie są sensem ich życia, sens jest w muchach ale więcej go poza nimi, a muchom pozwalają żyć, ponieważ niezgodne z naturą jest gwałtowne unicestwianie czegoś powołanego do życia, zwłaszcza jeśli taki mikrokosmos nikogo ani ziębi, ani grzeje.

Gość gość
ale sie elokwentna zrobiłas z nagła O_o zaczynam od czuwać swoją muchowatość:|

Gość gość
prosze rozłóż te prezentacje mozliwości inrelektualnych nieosiagalnych dla much w czasie bo padne trupem w locie

Gość gość
czyli ze ten tego to całe gdanie o niedorzecznych teoriach spiskowych to była jedynie przyczajka z twojej świetlistej strony?

Gość gość
...deszczyk pada. chyba zakończyli podstawową część programu:)

Gość gość
widziałas kiedy s żebymucha trzymała fason? moje życie nie jest skomplikowane. polatam pobrzęcze posiedze na gooofnie i tyle. fason cokolwiek czymkolwiek jest, jest mi obcy:P poza tym szybko sie denerwuje i jak mnie jeszcze raz wyślesz spac to cie zezwe od najgorszych jako przyczyne takiego stanu rzeczy wymieniając liczne brzydko określane wady twoich rodziców:)

Świetlistej? Czego Ty chcesz ode mnie? Powiedz po prostu, będzie szybciej, a jeśli tylko chcesz mnie zirytować to też powiedz, może udzielę Ci rad na przyszłość.

Gość gość
...kimkolwiek są

Gość gość
no dobra... co znaczy po muszemu napis w twojej stopce?