Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lasia97

Kocha czy nie Kocha

Polecane posty

Mam pewien problem,spotykam sie z chłopakiem półtora roku ,od początku układ był prosty tylko sex.Od pewnego czasu mam wrazenie ze on cos do mnie poczuł.Ostatnio powiedziałam mu że nie bedziemy sie już spotykać bo mam chłopka,ale do niego to chyba nie dotarło ponieważ cały czas do mnie pisze nalega na spotkania mówi że tęskni itd. Ostnio napisał że ma nadzieje że on czyli mój chłopak jest tego wart. Nie wiem co mam o tym myśleć czy może on mnie kocha czy po prostu brakuje mu sexu .Kiedyś chciałam sprawdzic co do mnie czuje napisałam mu że go kocham a on na to ze zwariowałam i od tamtej pory zaczął sie do mnie przytulać itd. wcześniej tego nie robił. Co mam o tym myśleć bo już sie gubię...

Gość gość
Trudno powiedzieć a Ty coś czujesz? Wolisz jego czy chłopaka?

Przy każdym spotkaniu z nim mam motylki w brzuchu,tesknie za nim gdy długo sie z nim nie widzę.On jest bardziej odpowiedzialny od mojego chłopaka i jednak wole jego.

Gość gwoli wyjasnienia
To jakiego ty sobie wybralas chlopaka, ze seksu musisz szukac gdzie indziej? Daj sobie z oboma spokoj i zastanow sie najpierw czego tak naprawde chcesz. A potem pomysl o zwiazku.