Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o opinię, co o tym sądzicie? Proszę i dziewczyny i facetów o zdanie

Polecane posty

Gość gość

Jestem parę lat sama i raczej nie liczyłam, że to się zmieni. poznałam ostatnio kogoś - inteligentny, świetnie wykształcony, ma bardzo dobrą pracę, fizycznie całkowicie w moim typie...spotykamy się, komplementuje mnie, mówi, że mu się podobam, że chciałby, żebyśmy spróbowali etc. A ja zamiast się cieszyć jestem coraz bardziej przerażona, bo trudno mi uwierzyć, że tak fajny facet mógłby się zainteresować kimś takim, jak ja...tak naprawdę nie mam wiele do zaoferowania, mam zwykłą pracę, jestem raczej z tych brzydszych, mam nadwagę, nie jestem też atrakcyna towarzysko, raczej zamknięta w sobie. Cały czas się zastanawiam czego on może naprawdę chcieć, bo w głowie mi się nie mieści, że taki facet mógłby chcieć mieć coś wspólnego z kimś takim jak ja...co o tym myśleć? Czego on może naprawdę ode mnie chcieć?

Gość jestem gość
zabawna jeste rozejrzyj się na ulicy ile jest par gdzie ona pięna on raczej mniej atrakcyjny albo odwrotnie: on przystojny ona... przeciętna. może chce Cię tylko przelecieć a może nie. daj sobie szansę dziewczyno. byłaś długo sama a to osłabia wiarę w siebie. czy nie zasługujesz na przystojnego faceta a inne tak? więcej wiary w siebie - GO FOR IT!:)

Gość gość
And SHAKE YOUR ASS ;)

Gość prawictwo pospolite 151
podejrzewam ze on wyznaje zasade potwór nie potwór byle miał otwor .. Tacy ludzie sa niebezpieczni . Bo związek oparty tylko na łózku gdzie nie ma uczucia moze sie skonczyć po miesiącu

Gość gość
a ten z małym ptaszkiem znów pisze jakieś dyrdymały. niebezpieczeństwo wg tego kogoś to to, że związek skończy się po miesiącu. do tego nie trzeba łóżka. teza i wniosek na poziomie gimnazjum

Gość gość
A może masz coś, czego nie mają te piękne, seksbomby? Może to typ, dla którego ważniejsze jest wnętrze, niż wygląd?

Gość gość
A ja mysle ze ...nie pomyslalas ze ty tez mozesz byc w jego typie ?- noo wlasnie ty jestes w jego typie a on jak napisalas "fizycznie calkowicie w moim typie", z doboru slow jakie napisalas pachnie mi to seksem, no i oto chodzi, ja tez tak mam, to sie nazywa cudowne dobranie sie albo "To Cos"i wlasnie to jest najwazniejsze w zyciu, kto tego nie zaznal to nie wie- bo i skad ?, nigdy nie badz glupia i nie odpuszczaj bo mozesz tego zalowac do konca zycia, a schudnac mozesz zawsze, nawet od jutra zaczynaj np. biegac .