Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 17 lat i półroczne dziecko. Moja dziewczyna ma 17 lat. nie wiem czy jej chcę

Polecane posty

Gość gość

Popełniłem błąd, po prostu wpadliśmy...na początku byłem strasznie przerażony. Rodzice dużo nam pomagają. Ale i tak czuje na sobie ciężar odpowiedzialności. Niby chodzę się czasem spotkać z kolegami, niby coś się czasem dzieje ciekawego ale tak naprawdę czuję że mam już "pozamiatane"...bo kiedy inni są beztroscy i myślą o swojej przyszłości to ja się doluję. bez przerwy chodzę do szkoły niewyspany. przysypiam wrecz na lekcjach. ciagle wyczerpany. nie mieszkam na razie z dziewczną i odwiedzam tylko ją i syna ale ne wiem czy chcę z nią by ć. jest jakoś inaczej. powiedzcie mi jako matki czy naprawde mam juz pozamiatane

Gość gość
skutkiem ubocznym seksu jest ciąża i jak zauwazyłes ponosi sie ogromna odpowiedzialnośc . Ale teraz trzeba zakasac rękawy i wziąc za to pełna odpowiedzialnosc a nie szukac ucieczki i sie tłuamczyc . Sam piszesz ze rodzice wam pomagaja to czego jeszce oczekujesz ? nie wiedziałes skad sie biora dzieci ? a moze skes bez odpowiedzialnosci ?

Gość gość
Jestem od Ciebie trochę starszy. Powiem Tobie tak. Z nią z tą dziewczyną być nie musisz dziecko nie zobowiązuje Cię do bycia z matką swojego dziecka na siłę ale pamiętaj, że dziecku jesteś zobowiązany pomóc bo dzieckiem nie da się zerwać a zerwać z dziewczyną tak.

Gość gość
pozamiatane ? dziecko mozna " odchowac " i wtedy nadrobic dyskoteki jesli o to chodzi

Gość gość
oj biedaczku niewyspany i zdołowany A twoja dziewczyna to wyspana i pełna radości życia tak ? Nie musisz być z nią w związku ale masz dziecko i to twój obowiązek albo temu podołasz albo pipa z ciebie nie facet Beztroska już nigdy nie wróci Witaj dorosłe życie

Gość gość
o dziecku myślę i chcę mu zapewnić dobry byt jak tylko skoncze szkołe. dlaczego to ja mam ok a to dziewczyna ma pozamiatane? równie dobrze mnie może żadna nie zechcieć jako dzieciatego. a właśnie aktualnie podoba mi sie kobieta troche ode mnie starsza

Gość gość
czy byłeś aż takim bałwanem żeby nie nałożyć gumki? nie wiesz skąd się biorą dzieci???? po co jedziecie z tym koksem bez zabeczpieczenia skoro nie planujecie teraz dzieci? co za durne duraki

Gość gość
aktualnie podoba mi sie kobieta troche starsza --- x ha ha ha ha ha myslisz z sie lepiej zabezpieczy ? a kilka chwil jaka bedzie ci sie dziecko podobac ? ty myslisz o kobietach synku - ty masz 17 lat ! do męzczyzny brakuje ci bardzzzzzzzzzo dużo . Bzyknac to nie bycie męzczyzną .

Gość gość
nie żal mi głupich ludzi takich jak ty. bo wybacz ale jestes glupi...moj brat rozpoczął współżycie ze swoją dziewczna jeszcze wczesniej, bo jak miał 15 (!) lat. i akoś nie ma dzieci, bo sie ZABEZPIECZA.

Gość gość
antykoncepcji sie nie czepiam bo nie ma 100 % . Ale byc taki bezmózgiem ? szkoda tego dziecka ....

Gość gość
podoba mi się kobieta 25letnia. ja mam 17 i co w tym złego. to mała różnica wieku. tylko czy to że mam dziecko nie będzie jej przeszkadząć...

Gość gość
gość dziś nie żal mi głupich ludzi takich jak ty. bo wybacz ale jestes glupi...moj brat rozpoczął współżycie ze swoją dziewczna jeszcze wczesniej, bo jak miał 15 (!) lat. i akoś nie ma dzieci, bo sie ZABEZPIECZA. x TRAGEDIA

Gość gość
dlaczego zaraz bezmózgiem?

Gość gość
gość dziś podoba mi się kobieta 25letnia. ja mam 17 i co w tym złego. to mała różnica wieku. tylko czy to że mam dziecko nie będzie jej przeszkadząć... x ha ha ha ha taaaa niewielka róznica . Tylko ze ona jest kobieta a ty ? dzieckiem :) dziecko które bedzie jej przeszkadzac to ty sam bo ty jestes dzieckiem i na dodatek dziecko ma dziecko - patologia.

Gość gość
Romeo się znalazł. Jednej jeszcze w dups*ko nie kopnął a już mu się druga podoba. Zainwestuj w coś na obniżenie libido bo do 20-stki ai 5 dzieci dorobisz.

Gość gość
a mój mąż rozpoczął współżycie jak miał 13 lat. wiem to szokujące ale tak było.

Gość gość
gość dziś dlaczego zaraz bezmózgiem? x a ajk nazwiesz bzykanie po kiblach gówniarzy z gimbazy ? swiadomym seksem ?

Gość gość
tobie się chyba marzy robienie dzieci raz tu, raz tam. masakra człowieku

Gość gość
Czegoś nie rozumiem. Dlaczego ty jesteś zmęczony i niewyspany? Przeciez dziecko nie mieszka z tobą - a to oznacza że nie zarywasz nocy żeby wstawać do malucha. Największą odpowiedzialność za dziecko ponosi twoja dziewczyna. To z nią mieszka dziecko i to na nią spada największa część obowiązkow. Ty jak sam napisałeś - tylko ich odwiedzasz. Z tego co piszesz - nie dorabiasz nigdzie po szkole. Więc czym ty jesteś taki wyczerpany? Zresztą, gdybyś naprawdę był taaaaki zmęczony to uwierz że nie miałbyś siły ani ochoty ogladać się za innymi panienkami.

Gość gość
13:50 to nie było w gimnazjum tylko w liceum a to zmienia postać rzeczy

Gość gość
Szczęśliwie 25-latka z odrobiną oleju w głowie na takiego malolata (w dodatku dzieciatego) nawet nie spojrzy. Zawsze jednak możesz próbować zapładniać młodsze koleżanki :) POWODZENIA

Gość gość
jestem zmęczony bo nie mogę spać w nocy, mam nerwicę

Gość gość
no tak swiadomy seks licealistów w kiblu - nie zapomnij powiedziec tego dzieciakowi ze go w kiblu w liceum przypadkowo spłodziłes bu ha ha

Gość gość
czasem zostaję u dziewczyny bawić dziecko i dodatkowo wtedy tez zarywam noce a potem dostaje jedynkiw szkole bo nie uwazałem i tak dalej. błędne koło

Gość gość
Proszę nie czepiać się dziecka. Na świat się nie prosiło. Oby tylko matka miała więcej oleju w głowie.

Gość gość
musi to byc prowo i to marne

Gość gość
Oj bidulek. Nerwicę po narodzinach dziecka czy jak??