Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MelaK18

Czy możliwe jest występowanie objawów ciążowych przed spodziewaną miesiączką?

Polecane posty

Witam.Jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączką.Podczas owulacji intensywnie staraliśmy się z mężem o dzidziusia. Mam dość dziwne objawy jak na miesiączkę i podejrzewam że być może w końcu się udało. Nie pasuje mi tylko to że w tak krótkim czasie one mogły się pojawić. Aczkolwiek od kilku dni mam strasznie zatkane uszy, nawet chodziłam z tym do lekarza ale stwierdził że jest wszystko w porządku i nic tam złego się nie dzieje a wyczytałam na jakimś forum że zatkane uszy mogą być objawem ciąży. Po drugie podczas jazdy samochodem tak bardzo mnie mdli że muszę się zatrzymywać i w tym samym czasie pobolewa mnie podbrzusze aż muszę poluzować pasy. Kłucie w jajnikach od wczoraj nie daje mi spokoju,piersi tak jakby urosły(ale powiększały się przed każdą miesiączką) . I jeszcze jedna sprawa,którą uświadomiła mi wczoraj moja mama- nie mogłam się zdecydować co chce zjeść więc jadłam kapustę kiszoną i zagryzałam pączkiem . Ogólnie jestem mega głodna przez cały czas aż mąż zwraca mi uwagę że ciągle jem i jem i nic nie robię i jem. Po za tym zmęczenie i senność. Potrafię kłaść się spać o godzinie 18 a wstawać o 11-12 i nadal jestem senna. Bóle głowy to od kilku dni norma. Myślę że na test ciążowy jest jeszcze za wcześnie.. Co możecie mi poradzić w takiej sytuacji ?

Gość gość
Można już spróbować zrobić test. U mnie zawsze objawy przed miesiączką przypominają ciążowe (i dlatego późno zorientowałam się o ciąży).

Gość gość
3 miesiace temu bolał mnie mały palec u lewej stopy i swedziala pięta. Czy mogę być w ciazy?

Bolał Cię palec i swędziała stopa ? Słoneczko, Od takich odpowiedzi może się powstrzymaj Ok ? Forum jest po to by pytać aczkolwiek widzę że nie jesteś w stanie tego zrozumieć;)

Gość gość
Oj bolał strasznie i swedzialo niemilosiernie. Bedzie z tego dzidziuś????

Gość gość
Napisanie tego posta zajelo ci tyle ile zajelaby ci droga do apteki w celu nabycia testu. Jakich porad od nas oczekujesz?

Gość gość
objawy ciążowe i na okres często są bardzo podobne. Zrób więc test.

Gość gość
Ja dziecko? No prosze cię. A pytanie całkiem podobne do twojego hahaha

Widać poziom Twojej inteligencji :) Musiałabym się zakopać 4 metry pod ziemią by Tobie dorównać.

Gość gość
wiesz co..pokarmowe zachcianki pojawiaja sie pozniej sennosc -o tej porze roku kazdego moze dopasc, ja nie jestem w ciazy i tez zaczelam przysypiac nie wkrecaj sobie ciazy-tez wkrecalam-nic dobrego z tego nie bedzie albo rob test albo nie mysl o tym \ja dopiero jak odpuscilam to zaszlam-i tobie tez tego zycze-ale takiego prawdziwego odpuszczenia a nie jak staraczki na kafe-odpuszczaja ale kazda z pamieci przywoluje ,,date owulki'' i nagle dziwbnym trafem ma objawy ciazy...i tak co miesiac...