Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onie

Czy mozna niezauważyć że jest się w ciazy?

Polecane posty

Gość Onie

Uważam to trochę za irracjonalne, bo jestem mamą dwójki dzieci ale zawsze były one planowane i zawsze się zabezpieczalam gumki czy tabletki anty. Jak zaszłam było to jak w książce brak okresu,wymioty,nudnosci i w jednej i drugiej. Teraz od 3 mcy stosuje stosunek przerywany no anty raczej to nie jest a napewno nie był nigdy w moim mniemaniu i zauważyłam dziwne objawy m.in urósł mi brzuch żadne wzdęcia oraz piersi. Jest mi ciągle słabo chce mi się spać spalabym 24 godziny na. dobę. Krwawienia miałam regularne. Chociaż o wiele skapsze niż zwykle. Zawsze miałam obfity okres ok 7 8 dni a teraz jakoś ostatnio dwa dni obfitego później plamienia. Nawet przez myśl nie przeszło mi że mogę być w ciazy gdyby nie to że stuka bulgocze mi coś w podbrzuszu bolą mnie piersi urosły tak jak ten brzuch. Są większe o 3 rozmiary chyba. Przytyłam ale nie wiele. Gdy byłam osoba z 20 kg nadwagą takie właśnie miałam. Dokucza mi silna senność słabo mi często chodzę co chwile do toalety i myślę w pracy o flaczkach albo kozim serku. Właśnie przez to ze jiz dwa razy byłam w ciazy objawy są na to wskazujące ale miałam okres. Szczerze boję się iść z tym do lekarza. Nie mam wymiotów może trochę nudnosci ale wieczorami. Czy mogę mieć obfity okres przez dwa dni i jednak być w ciazy? Trochę głupie to pytanie mi się wydaje ale wiele kobiet podobno tak miało nawet obfite krwawienia.

Gość Ale to już było
Miałam podobnie.Poszłam do lekarza i okazało się że byłam 3 miesiące w ciąży.Z tej wpadki urodziłam syna.Nie żałuję, dziś jest dorosłym mężczyzną.