Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Warszawie jest strasznie dużo Ukraincow i Ukrainek :( nie da się nic załatwić

Polecane posty

Gość gość

każdy urząd jest przez nich oblegany, zajmują miejsca na uczelniach, w szkołach, w autobusach, a ja uważam, że oni w autobusach to powinni stać, bo po pierwsze to nie ich kraj a po drugie są często nierobami na państowym garnuszku

Gość gość
Szkoda że w moim mieście nie ma Ukraińców gdyż bym ich zatrudniła do prac na działce

Gość gość
faktem jest ze Ukraińców jest u nas mnóstwo, i wcale nie jest tak,ze sa tania sila robocza, kobiety do opieki coraz bardziej podnosza stawki. One pzryjzdzaja busami , kierowcy busow to mafiozi, lapownictwo kwitnie. nie jest to pewnie wina tego narodu, raczej jego historii, ale ci ludzie sa potwornie zdemoralizowani. Nie jestem rasistka, ale zaczyna byc niemilo..,Wszysy sie boja Syryjczykow, a Ukraincami jestesmy juz zalani.

Gość gość
Taa wcześniej wszędzie jakiś oszołom pisał że cała Wawa zalana Arabami co chwila niby widział na swojej drodze grupy Arabów i kobiet w burkach-dziś nawałnica Ukraińców przez Warszawę przechodzi,hahahahahhahahahahahahhaahha najwięcej w Wawie słoików ze wsi-rasistowskich oszołomów co drą "patriotycznie" mordy ale jakby jednego dżihadystę zobaczyli mieliby pełne gacie

Gość gość
Ukrainki są dużo ladniesze od półek , znam kilka , szczupłe zadbane . niech tu przyjeżdżają jak najwięcej , bo te półki brzydule marudy bleee patczec na nie już nie mogę

Gość prawictwo pospolite 151
a jak im sie udaje dostać do WArszawy ? PRzeciez tam mieszkania są drogie .. Nawet Polacy nie są w stanie zamieszkać w Warszawie bo czynsz 2 razy wyższy niz w innych miastach.. Myslałem ze wiekszosc Ukrainców zyje w malych miastach

prawictwo pospolite 151 Jak? Ano właśnie tak, że wynajmują w siedmioro mieszkanie dwupokojowe i siedzą na kupie. Tak jak Polacy w Londynie :P

Gość gość
Ja mam koleżankę ukrainke studiuje medycynę , mieszka w wawie wynajmuje mieszkanie z inną Ukrainką . kurde łaski przez******te Faceci za nimi normalnie laza ,zazdroszcze

Gość prawictwo pospolite 151
no Własnie Polacy w Londynie nie siedza tylko najczęsciej w innych miastach .. Londyn jest bardzo drogi

Gość gość
Ukrainki ładniejsze od polek. Przede wszystkim naturalne, nie wytapetowane jak na bal przebierańców, bardziej kobiece, długie włosy, spódnice, buty na obcasie..

Gość gość
Wynajmuje mieszkanie ukraińskiej parze a inna Ukrainka opiekuje się moja babcia i nie widzę w nich nic złego. Bardzo pracowici i fachowcy w zapomnianych zawodach.

Gość gość
Ukrainki mają ładne nosy nie takie jak polki długie jak klamki od zakrystii :-)

Gość gość
a Ukraińcy maja fajne pałki ,nie takie krótkie i chude jak glizdy u polaczków

Gość gość
Faktycznie jest sporo Ukraińców i Ukrainek czasami to buce i złodzieje, ale generalnie mam taką nadzieję są spokojni, ale kulturowo bardzo odlegli od razu rozpoznaje się ich na ulicy.