Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś pierwszy raz spotkałem się z prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Było super. Kobieta, z którą spotkałem ma 33 lata. Na spotkanie przyszedłem z bukietem róż i butelką wina. Była pozytywnie zaskoczona. Spotkanie odbyło się bez seksu. Trochę rozmawialiśmy, powiedziałem Jej, że jestem prawiczkiem i nigdy nie uprawiałem jeszcze seksu. Nie przeszkadzało Jej to. Czułem się z Nią wspaniale, że nie byłem wyśmiewany przez kobietę z tego powodu. Umówiłem się z nią już na kolejny tydzień na 3 godziny czasu. Zabiorę Ją na obiad na miasto albo do kina. Wspaniała kobieta. Zazdroszczę tym, którzy mają takie wspaniałe kobiety i są z nimi w związku.

Gość gość
super powodzenia

Gość gość
;dddddddddddddd płacisz jej i tylko to się dla niej liczy, yebnij się w łeb typie ;D

Gość gość
gratuluje sympatycznej kobiety :P

Nie wiem co o tym myśleć czy chcesz wiedzieć jak to jest mieć kobietę ? czy się z nia związać bo jeśli to pierwsze to cie rozumiem jeśli myślisz o tej pani coś więcej to źle trafiłeś bo tej pani wszystko jedno czy będziesz z nią rozmawiał tylko czy uprawiał z nią seks płacisz i robisz co chcesz nie licz na coś więcej bo to robi za pieniądze i sie z tobą nie zwjaze tyle

Gość gość
*BLE BLE* dziś - lepsza prostytutka niż oziębła kobieta która nie wie czego chce i tyle na temat.

Gość gość
Jestes zwyklym dupkiem , debilem ....i jeszcze sie tym chwalisz ?

Gość gość
Pewnie że prowo, a jak nie to facet debil... prostytutka miła? To doskonałe aktorki, one wiedzą co i jak mówić, aby klient wrócił, zwłaszcza taki co płaci za frajer i nie korzysta z jej krocza, taki zarobek jest najprzyjemniejszy. Wartościowa kobieta nigdy nie zostaje prostytutką!

Gość gość
moja dziewczyna to podła egoistka też bym umówił się z sympatyczną prostytutką i nie musiałoby być seksu

Gość gość
nie masz normalnej dziewczyny.

Gość gość
gość dziś nie masz normalnej dziewczyny. x Normalnych dziewczyn jest dziś bardzo mało. Dziś trzeba zapłacić prostytutce by móc spotkać się z miłą kobietą. Nawet by pogadać.

Gość gość
ja na pierwszym spotkaniu z prostytutką zaprosiłem ją do kina. Też nie uprawialiśmy seksu. Na koniec spotkania pocałowałem ją tylko w policzek.

Gość gość
ja pier.... Wy prostytutki traktujecie lepiej niż mnie mój mąż:(

Gość gość
prostytutki to sympatyczne kobiety