Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężatką od 8 lat mąż jest starszy o 22 lata odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość gość

Mam męża 22 lata starszego od siebie. Jesteśmy małżeństwem od 8 lat. Mam 32 lata. Chętnie odpowiem na pytania. Zapraszam. na chamskie pytania i nie związane z tematem nie odpowiadam :)

Gość gość
Jesteś szczęsliwa, czy macie dzieci?

Gość gość
Ile razy w tygodniu uprawiacie seks? Nie boisz się, ze za 15-20lat zostaniesz sama (jeśli nei wcześniej) - odp że śmierć dotyka ludzi w różnym wieku nei jest odpowiedzią. Czy fakt, ze był dobrze sytuowany miał JAKIEKOLWIEK znaczenie w wyborze go?

Gość gość
dlaczego za niego wyszlas, ale szczerze. MIalas 24 lata, wiec pewnie finansowo bylo u ciebie krucho, a u niego?

Gość gość
Jesteś szczęsliwa, czy macie dzieci? 🌼 Jestem szczęśliwa, choć chyba nie tak jak na początku. Teraz dopadła nas proza życia, ale nie jest źle. Nie mamy dzieci i raczej nie planuje dzieci. Boję się, że zostanę samotną matką. Choć mąż bardzo nalega. Sam ma dzieci z poprzedniego związku w mniej więcej moim wieku.

Gość gość
Ile razy w tygodniu uprawiacie seks? Nie boisz się, ze za 15-20lat zostaniesz sama (jeśli nei wcześniej) - odp że śmierć dotyka ludzi w różnym wieku nei jest odpowiedzią. Czy fakt, ze był dobrze sytuowany miał JAKIEKOLWIEK znaczenie w wyborze go? 🌼 Max. 2 x tydzień. Zdaje sobie sprawę, że mogę zostać sama. Oczywiście, że czynnik materialny miał znaczenie.

Gość gość
Też mam męża dużo starszego od siebie mam jedno dziecko nie zdecydowałam się na drugie ze względu na wiek a teraz bardzo żałuje dlatogo uważam że jak nie zdecydujesz się na drugie dziecko będziesz tego kiedyś żałowała

Gość gość
dlaczego za niego wyszlas, ale szczerze. MIalas 24 lata, wiec pewnie finansowo bylo u ciebie krucho, a u niego? 🌼 Wyszłam z miłości. Naprawdę :) Zakochałam się po uszy. Tak jak wspominałam czynnik ekonomiczny też miał znaczenie. Nie ukrywam tego.

Gość gość
Ano wlasnie boisz sie,ze zostaniesz samotna matka...to jeden z minusow takiego zwiazku.Za chwile bedziesz jego pielegnowac takze masz racje ,po co ci dziecko?Macie jeszcze seks i jak wyglada sprawa z ochota na seks ?

Gość gość
zaadoptujecie mnie?? 🌼 Nie

Gość gość
Też mam męża dużo starszego od siebie mam jedno dziecko nie zdecydowałam się na drugie ze względu na wiek a teraz bardzo żałuje dlatogo uważam że jak nie zdecydujesz się na drugie dziecko będziesz tego kiedyś żałowała 🌼 Mąż bardzo chciałby dziecko. Mówi, że spokojnie jeszcze by wychował, ale się waham. Poza tym jakby to powiedzieć zanikł mi instynkt macierzyński. Nie wiem z czego to wynika. Może hormony mi buzują.

Gość gość
Ile miałaś lat jak się poznaliscie? gdzie się poznaliscie? Kim z zawodu jest Twoj mąż?

Gość gość
Ano wlasnie boisz sie,ze zostaniesz samotna matka...to jeden z minusow takiego zwiazku.Za chwile bedziesz jego pielegnowac takze masz racje ,po co ci dziecko?Macie jeszcze seks i jak wyglada sprawa z ochota na seks ? 🌼 Z tym sprawa bywała różna. Na początku wiadomo hormony szalały. Więc seksu było dużo. Potem nadszedł kryzys i seksu było mało. Teraz jest w miarę regularnie. Mąż ma chyba większy popęd ode mnie. Bardzo lubi same pieszczoty, nie musi być od razu bzykanie. Taki typ z niego. Z jego erekcją nie ma problemu. Mąż prowadzi higieniczny tryb życia, zdrowo się odżywia, uprawiamy wspólnie sporty, regularnie się bada. Nie ma żadnych nałogów. Sam się śmieje, że z nałogów na P to jemu tylko pieprzenie zostało:P

Gość gość
Paradoksalnie to ja miałam większe parcie na dziecko niż mąż i uważam że powinnaś się zdecydować na dziecko.

Gość gość
Ile miałaś lat jak się poznaliscie? gdzie się poznaliscie? Kim z zawodu jest Twoj mąż? 🌼 Poznałam go w pracy jak byłam na stażu z urzędu pracy. On był kierownikiem działu. Mogę powiedzieć, że małżeństwo to efekt romansu w pracy z szefem.

Gość gość
Paradoksalnie to ja miałam większe parcie na dziecko niż mąż i uważam że powinnaś się zdecydować na dziecko. 🌼 Raczej nie zdecyduje się na dziecko. Boję się, że będę sama. Chyba, że będzie to wpadka to wtedy nie będę miała wyjścia.

Gość gość
U mnie było podobnie byłam młodą stażystką a on kierownikiem mojego kierownika.

Gość gość
U mnie było podobnie byłam młodą stażystką a on kierownikiem mojego kierownika. 🌼 Jesteście małżeństwem?

Gość gość
Jak Ci z tym dobrze to co to kogo obchodzi ile macie lat? Twoje zycie, Twoj cyrk i Twoje malpy. Osobiscie, w dzisiejszych czasach gdy mozna samej wszystko osiagnac nie zdeczdowalabym sie na zwiazek z taka roznica wieku. Wybacz, ale to doslownie cale pokolenie roznicy. Poza tym uwazam takie romanse w pracy w sytuacji zaleznosci za niesmaczne. Ciekawa jestem jak u Wa bedzie za te 10-15. Ciesz sie zyciem.

Gość gość
Ja jestem tylko tylko 2 lata mlodsza öd mojego meza.jestesmy malzenstwem 18 lat a ze soba 25 lat ( mamy 43 i 45 lat).uwielbiam z moim mezem chodzic np .na dyskoteki 80 lata,mamy wspolne wspomnienia odnosnie piosenek ,razem je spiewamy ,wspominamy wspolnie filmy ,bajki,ktore razem ogladalismy w mlodosci,wspominamy zabawki,ksiazki,a nawet smaki, ktore byly na topie w czasach naszej mlodosci itd.itpCzesto myslalam o tym ,ze jesli Partner jest o NP.jedno pokolenie starszy to te wspomnienia automatycznie nie bylyby nasze lecz twoje i moje...i byloby duzo mniej okazji do rozmow, smiania itp.Dostrzegasz taki" Problem"?...

Gość gość
słusznie ! przynajmniej masz pewnośc że Twój nie poleci na żadną młoda dupę

Gość gość
Do 19:27 tak jesteśmy małżeństwem ale braliśmy ślub gdy syn miał lata,

Gość gość
Miało być ...gdy syn miał cztery lata.

Gość gość
Czynnik materialny miał znaczenie, ty nie chcesz mieć dzieci... jednym słowem jesteś egoistką myślącą tylko o własne wygodzie, gdzie tu miejsce na miłość?

Gość gość
taka różnica wieku to katastrofa pod względem seksu. byłam ponad 10 lat z facetem starszym ode mnie 19 lat. niestety gdy stuknęło mu 55 lat pozostała mu ręka i palce do zaspokajania moich potrzeb. nie potrafiłam udawać że nadal mi świetnie w łóżku. kiedyś myślałam że miłość pokona wszystko. teraz uważam że aż tyle lat różnicy to porażka.

Gość gość
I tak bedziesz miala przechlapane) wczesniej lub pozniej) ,i problem chodzenia na cmentarz...ja wole sie cieszyc zyciem miec super sprawnego i wolnego od negatywnych wspomnien( pozostawione rodziny ,dzieci) ojca dla moich dzieci.Zadna patchwork rodzina!Wiem wszystko moze sie zdarzyc ale statystycznie patrzac mamy wieksze szanse zdarzyc wychowac nasze dzieci,niz rodzice z 20 letnia roznica wieku.

Gość gość
Mój ojciec był straszy od mamy 20 lat i wiem, że pomimo dużej różnicy wieku była to najpiękniejsza i najprawdziwsza miłość. Był też najwspanialszym ojcem, choć znałam go tylko 20 lat.

Gość gość
Zapomniałam dodać, że ojciec nie żyje już 10 lat a mama nie chce z nikim się związać, pomimo tego, że jest bardzo atrakcyjną kobietą i adoratorów jej nie brakuje. Widocznie kocha tatę ponad życie.

Gość gość
Ciekawa jestem jak u Wa bedzie za te 10-15. Ciesz sie zyciem. [kwiatek Nie zastanawiam się nad tym. Cieszę się chwilą, bo nie mam pewności co czeka mnie jutro.