Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mężatką od 8 lat mąż jest starszy o 22 lata odpowiem na pytania

Polecane posty

Gość gość
taka różnica wieku to katastrofa pod względem seksu. byłam ponad 10 lat z facetem starszym ode mnie 19 lat. niestety gdy stuknęło mu 55 lat pozostała mu ręka i palce do zaspokajania moich potrzeb. nie potrafiłam udawać że nadal mi świetnie w łóżku. kiedyś myślałam że miłość pokona wszystko. teraz uważam że aż tyle lat różnicy to porażka. 🌼 Na szczęście nie na razie nie mamy tego problemu. Mąż jest w dobrej kondycji psychicznej jak i fizycznej.

Gość gość
jaka ręka ! a bez tego sie nie obejdzie>? Sex nie jest najwazniejszy ! my szcżęsliwi.

Gość gość
Ja jestem tylko tylko 2 lata mlodsza öd mojego meza.jestesmy malzenstwem 18 lat a ze soba 25 lat ( mamy 43 i 45 lat).uwielbiam z moim mezem chodzic np .na dyskoteki 80 lata,mamy wspolne wspomnienia odnosnie piosenek ,razem je spiewamy ,wspominamy wspolnie filmy ,bajki,ktore razem ogladalismy w mlodosci,wspominamy zabawki,ksiazki,a nawet smaki, ktore byly na topie w czasach naszej mlodosci itd.itpCzesto myslalam o tym ,ze jesli Partner jest o NP.jedno pokolenie starszy to te wspomnienia automatycznie nie bylyby nasze lecz twoje i moje...i byloby duzo mniej okazji do rozmow, smiania itp.Dostrzegasz taki" Problem"?... 🌼 Też wspominamy różne okresy w życiu, chodzimy na zabawy, spacery. Mamy mnóstwo tematów do rozmowy, pomimo tego, że mamy odmienne zainteresowania. Nie możemy się nagadać. Wiadomo, że się różnimy w wielu kwestiach, ale staramy się dojść do kompromisu. To zależy tylko od nas.

Gość gość
Czynnik materialny miał znaczenie, ty nie chcesz mieć dzieci... jednym słowem jesteś egoistką myślącą tylko o własne wygodzie, gdzie tu miejsce na miłość? 🌼 Trudno. Nie każda kobieta musi się czemuś poświęcać ( w sensie dziecko). Ja rozpieszczam siebie do bólu. Tak jestem egoistką i dobrze mi z tym.

Gość gość
I tak bedziesz miala przechlapane) wczesniej lub pozniej) ,i problem chodzenia na cmentarz...ja wole sie cieszyc zyciem miec super sprawnego i wolnego od negatywnych wspomnien( pozostawione rodziny ,dzieci) ojca dla moich dzieci.Zadna patchwork rodzina!Wiem wszystko moze sie zdarzyc ale statystycznie patrzac mamy wieksze szanse zdarzyc wychowac nasze dzieci,niz rodzice z 20 letnia roznica wieku. 🌼 Mój mąż był wdowcem. Jego dzieci zaakceptowały nasz związek, bo widzą, że ojciec szczęśliwy. Może nie pałamy do siebie miłością, ale mamy całkiem poprawne relacje. A z cmentarzem nie będzie problemu. Póki co mąż żyje i ma się dobrze.

Gość gość
taka różnica wieku to katastrofa pod względem seksu. byłam ponad 10 lat z facetem starszym ode mnie 19 lat. niestety gdy stuknęło mu 55 lat pozostała mu ręka i palce do zaspokajania moich potrzeb. 🌼 Mój były chłopak zawsze musiał mi strzelać z palca bo spuszczał się dosłownie po dwóch minutach. Taki to był seks z rówieśnikiem :( Na to nie ma reguły. Albo ktoś jest dobry w te klocki albo nie. To wszystko.

Gość gość
jesli ktoś nie przezył takiej miłości ten pisze pierdoły.tutaj nie bierze sie róznicy wieku , licza sie głębsze wartości !!! a wy jestescie tacy głupi i wyjałowieni ! dobranoc