Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem kochac

Polecane posty

Gość gość

Nigdy mi na nikim naprawde nie zalezalo.. Szybko sie nudze, nie mam ochoty na seks (nie robilam tego z nikim, mimo ze mialam okazje, ale po prostu nie mialam ochoty..) to nie jest tak, ze jestem zimna suka, wydaje mi sie, ze czuje wiele, ale nie wobec innych w romantycznym sensie, zachowuje wiele emocji dla siebie, bo nie ufam nikomu, nie wiem czemu tak mam, nikt mnie nie zranil. Mysle i analizuje kazdy szczegol, wszedzie dopatruje sie jakiegos podstepu, tak mnie to nuzy i nudzi, ze robie sie otepiala i nic nie czuje. Tak mi sie przynajmniej wydaje teraz, bo mam momenty, ze samotnosc mnie naprawde boli, az sprawia fizyczny bol :/. Ale co z tego, jak ja nikogo nie kocham, ciezko mi nawet polubic spotykane osoby, mam tych samych przyjaciol od lat, nowych mi jakos ciezko poznac od dawna.

Gość gość
A po co Ci uczucia?

Gość gość
siebie też nie lubisz !!

Gość gość
tak, zgodze sie, ze chyba za soba nie przepadam, osoby, ktore sa podobne do mnie z charakteru budza we mnie odraze :/ a dobrze gada mi sie z przeciwienstwami..

Gość gość
Nie mam jakichs wielkich wymagan... paru sie znalazlo, odpowiadajacych mi z wygladu i charakteru, takich dopasowanych do mnie, czulam sie z nimi dobrze, ale... to chyba na tyle. Rownie dobrze, a nawet lepiej czulam sie sama ze soba, ulge przynosila mi mysl, jak wracalam sobie ze spotkania (ktore bylo udane) do domu i bylam sama. Wcale mnie to nie cieszy, bo chcialabym kochac.

Gość gość
moze milosc jest po prostu jak czujesz sie dobrze, swobodnie z kims, a ja sobie wymyslam niewiadomo co, bicie serca, motylki w brzuchu, jakies bratnie dusze itp.?

Gość gość
22:19 nikt ci tak nie wkopie jak tzw bratnia dusza, więc nie rozgladaj się nawet za czymś takim, obiecaj mi

Gość gość
To masz podobnie jak ja, tylko mnie aż tak samotność nie boli :)