Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewien problem z kolezanka

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Mam pewien problem z kolezanka. Jestem w nowej szkole , nowi znajomi , no i "przyczepila" sie do mnie pewna dziewczyna. Ciagle sie usmiecha , smieje i ogolem gadki sratki. Lubie ją , ale mam wrazenie , ze ona się we mnie zakochała.. lub dopiero zakocha. Proponuje mi spotkania i nawet ostatnio zaproponowala mi abym do niej przyjechał. Jest mi z tym źle. Nie zbyt mi sie ona podoba. Lubie ją jako koleżanke , albo i nawet przyjaciolke ale nic wiecej. Co mam robic , aby sie na mnie nie obrazila , ze mi sie nie podoba. Pogadac z nią czy co? Nie chce aby sie ode mnie odwrocila , bo naprawde jest spoko. Doradzcie cos. Dzieki!

Gość gość
Powiedz, że widziałeś ostatnio fajną dziewczynę i chciałbys się z tą nieznajomą umówić, albo coś w tym sttylu. Powinna załapać, że skoro podobają C się inne to ona sama nie ma co się o CIebie starac.

Gość gość
No dobra , ale jak się na mnie obrazi? Albo mi chamsko powie że ja do niej !?

Gość gość
Stwarzaj wrażenie, że masz dziewczynę i jesteś mocno zaangażowany. Popytaj innych koleżanek, ale tak aby ta problematyczna dziewczyna słyszała np. "co kupić dziewczynie na urodziny"

Gość gość
nie popłacz sie tylko :) jak sie obrazi to się obrazi, widac dystansu jej brak, szkoda czasu na jej fochy

Gość gość
Pomysł z tym żeby jej się radzić w sprawach sercowych jest dobry. Zrozumie że jest w friendzone

Gość gość
nie popłacz sie tylko :) jak sie obrazi to się obrazi, widac dystansu jej brak, szkoda czasu na jej fochy