Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te dziewczyny

Jak ładna dziewczyna może być samotna

Polecane posty

Gość Brzoskwinkax
A kto na komende sie zakochuje? :P Na dzidzusia jeszcze przyjdzie pora i dzieki Bogu, ze teraz nie byla pora bo wiecej mialbys problemow.

Gość gość
To wszystko nie jest takie proste, ale nie chcę opisywać tego w publicznym miejscu. Sam też ponoszę pewną winę. Głupio, bo ja już znalazłem inne źródło utrzymania, a jej też zaproponowali dobrą pracę. Gdyby jej ojciec, nie namówił jej do wyjazdu :(...

Gość Brzoskwinkax
Zycie potrafi byc zaskakujace :) A zeby miec dzidzusia wiele nie trzeba ;)

Gość Brzoskwinkax
Wiesz czy wroci? Dlugo nie macie ze soba kontaktu?

Gość gość
Ja tam zawsze uważałem, by dzidziusiów przypadkiem nie zrobić :P. Podchodzę do tego poważnie, a z nią mieliśmy szansę stworzenia rodziny. O dzidziusiu myśleliśmy za jakiś rok :). Śmieszne, że w moim życiu było więcej kobiet, które chciały mieć moje dziecko, niż tych, z którymi ja chciałbym je mieć. Dziwny jest ten świat :).

Gość gość
Mówi, że tęskni, ale nie dzwoni, a ja nie chcę jej się narzucać. Tam ma swoją rodzinę i nową (choć kijową :( ) pracę.

Gość Brzoskwinkax
Ja mam tak z facetami :) O dzieciach jeszcze nie mysle wiadomo. Zreszta mlodsza jestem chyba od Ciebie chociaz pol moich kolezanek jest juz mezatych i dzieciatych. Ja sama musze najpierw ogarnac, chlopa a jeszcze malego mini czlowieka ;) Sam napisales, ze sie przyzwyczajales do niej. Chcialabym byc amorkiem. Wiedzialabym komu w d.upe strzelic :)

Gość Brzoskwinkax
Boi sie widocznie. Moze przemysli i wroci :) I wszystko wroci na miejsce :)

Gość gość
Wczoraj pościłem sobie "Zakochany anioł" (druga część anioła w Krakowie) i tam był właśnie taki amorek :). Zresztą z budowy lekko do Globisza podobny jestem :D. x Domyślam się, że jesteś dużo młodsza. Dlatego nie proponuję przytulania mnie biednego :P.

Gość Brzoskwinkax
Krakow wita po tej stronie :) Mam 24 lata to nie wiem. Jak nie masz tysiaca lat to moge przytulic :D

Gość Brzoskwinkax
Nie ogladalam tego filmu :) Obleci? Akurat chora jestem i koczuje w lozku wiec moge cos z nudow obejrzec :)

Gość gość
To mam do Ciebie równe 100km :D. Do swoich lat dodaj jeszcze prawie dwie dziesiątki i znajdziesz mój wiek :). Gdybyś czuła się samotna, to możemy czasami pogadać przez telefon. Czemu jeszcze nie śpisz?

Gość gość
Romantyczny z dość dobrą muzyką. Kobietom raczej podoba się. Mam do niego słabość, bo gdy wyszedł, właśnie zakochałem się w podobny sposób :).

Gość Brzoskwinkax
Zatkany kinol mi nie daje spokoju :) Gripex wzielam i to mnie meczy :) Cztery dychy co to jest. To jeszcze mlodosc :D Brata mam w Twoim wieku :) A Ty czemu nie spisz?

Gość gość
O szóstej muszę się zebrać do wyjścia i nie opłaca mi się zasnąć na 3 godziny. Ostatnio dużo pracowałem w nocy i sen rozregulował się zupełnie. Jak chcesz coś przyjemnego to znajdź "Wampirzyce" lub "5 narzeczonych" na YT. Sprawdziłem, że nadal są. To dwie romantyczne komedie. 5 narzeczonych ma bardzo wartką akcję.

Gość gość
W 2012 dziewczyna w Twoim wieku chciała wprowadzać się do mnie. Niestety, z tego też nic nie wyszło. Na szczęście mają do mnie słabość atrakcyjne kobiety :D, więc długo, po rozstaniu, same nigdy nie są. Za to ja zawsze próbuję zapomnieć o damskiej czułości :(.

Gość Brzoskwinkax
O ja gowniarz okrutny jestem :) Szczegolnie na umysle :) Zakochana chyba nigdy nie bylam... Zauroczona owszem. W szkole sredniej moze to byla milosc chociaz tez bym tego tak nie nazwala. Platonicznie z mojej strony bardzo dlugo sie ciagnelo i to jedyne co pamietam. A te przypadki potem to no coz... mieszane, rozne ale nic juz temu podobnego. Aha zalezalo mi na jednym, ktory chcial mnie bzyknac by zapomniec o narzeczonej. Smutne, ze do tego to bym sie nadawala... :)

Gość gość
Ja pierwszy raz zakochałem się w przedszkolu :D. Nawet ślub wzięliśmy ;). Potem cała grupa miała przechlapane, bo ufarbowaliśmy prześcieradło jodyną na szaty biskupa i sprać się tego nie dało.

Gość gość
Może narzeczona założyła mu klapki na oczy i dlatego Twej wartości nie dostrzegł ;). Czasem nie widzimy tego, co wartościowe :(.

Gość Brzoskwinkax
Ok, sprawdze te filmy :) Chciala sie wprowadzic i udalo jej sie na troche? :D Mimo wszystko zbyt duza roznica wieku, co tam taki gowniarz dla dojrzalego mezczyzny :) Masz szczescie :) Ja jestem raczej bardziej wycofana i niesmiala w tych kwestiach. Nie wiem serio by musialo mi odbic cos :) "Do utraty sil" - z tego roku film z Rachel McAdams, boski film, daje kopa. Zerknij sobie :)

Gość gość
W zasadzie to ta dwudziestka, koniecznie chciała stworzyć ze mną rodzinę. Okazało się jednak, ze była strasznie rozpieszczona i jakiejkolwiek pracy w domu niechętna :(. Miałem wtedy kłopoty zdrowotne i potrzebowałem partnera, a nie rozkapryszonej królewny. Strasznie się potem na mnie mściła :(. Pracowałem zawsze z dziewczynami w Twoim wieku, więc mam dobry kontakt.

Gość Brzoskwinkax
Jak sie zorientowal, ze zaczyna mnie lubic (Bylo cos miedzy nami, iskrzylo bardzo) to zaczal mnie od siebie odsuwac, byc chamski i dostawial sie do moich kolezanek. Powiedzial, ze stawia sobie coraz wyzej poprzeczke i ze mnie puknie. A ja mu na to ze ko tak rozkocham ze popamieta i sie wycofal. Na poczatku bylo wspaniale ale teraz wiem, ze to byla jedna wielka sciema. Zalezalo mi i myslalam, ze sprawie tym ze zmieni zdanie. Facet wszystko powie, zeby dobrac sie do majtek :)

Gość Brzoskwinkax
To w takim razie dobrze, ze sie jej pozbyles :) Mscila sie? To maly szatan w spodnicy widze :) Uciekam od takich ludzi. Nie wyganiam Cie :) dasz rade tak funkcjonowac po nieprzespanej nocy? Ja na poczatku tak ale kolo poludnia dostaje jakiegos amoku i w glowie sie kreci :) Ja rowniez ze starszymi mam lepszy kontakt. Od zawsze :)

Gość gość
A po co facetowi damskie majtki :P ? x Kiedyś woziłem jedne w samochodzie. Gdy wypiłem drinka, wieszałem je na lusterku wstecznym. Każdy patrol, który mnie zatrzymał, był tak zaskoczony ich widokiem, że nigdy mandatu, ani dmuchania w balonik nie miałem :P.

Gość Brzoskwinkax
No widzisz czasem sie damskie majtki na cos przydaja :P Trofea mysliwskie :D

Gość gość
Do 13-stej będę miał robotę, ale potem mogę pójść spać. Tyle, że pewnie zmorzy mnie dopiero po dwudziestej. Teraz jeszcze muszę wykonać kilka wydruków i przygotować na dzień. Ma być zimno, a ja gdzieś kurtkę zakopałem i muszę ją odnaleźć.

Gość Brzoskwinkax
Po drinku wsiadasz do samochodu oj Ty :)

Gość Brzoskwinkax
W ciagu dnia ma byc gdzies okolo 13 stopni a rano 2-4. Ubierz sie cieplo :) Widzisz ja juz przeziebiona.

Gość gość
Nigdy nie dobierałem się na szybko do damskich majtek. Zawsze musiałem oswoić się z zapachem kobiety, smakiem jej skóry i tysiącem drobiazgów, którymi różni się od innej :). Jestem niestety monogamistą i realizować się mogę tylko przy jednej kobiecie :) (co nie oznacza, że nie oglądam się platonicznie za innymi :P ).

Gość głos anioła
ładna dziewczyna i bogaty facet to nie ułożone życie tylko pozory, szopka, ona wykorzystuje jego pozycje społeczna i siłe nabywczą, a on tymczasowo korzysta z jej wdzięków tz."piękna", aż mu spowszednieje i znudzi mu się, po czym znajdzie inną. Dlatego ładne dziewczyny mają przesrane w życiu. Zawsze szopka i pozory, zawsze powierzchowność i coś za coś, nigdy prawdziwe uczucie, zawsze płytkość, nigdy wzajemność, tylko wymiana materialna, do tego i one i ich zasobny partner są płytcy na wszelkie możliwe sposoby, egoistyczne czerpiąc coś jedno od drugiego, potem zdrady, walki w sądach o dzieci i majątek, rozwody, i krzywe niezadowolone z życia ryje. Przykre, smutne życie, choć pozornie dostatnie i piękne. Pozory często mylą.