Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te dziewczyny

Jak ładna dziewczyna może być samotna

Polecane posty

Gość Brzoskwinkax
Nie pisz takich rzeczy bo ja sfrustrowany upior z bujna wyobaznia :) Ale przynajmniej zrobilo mi sie cieplej niz po gripex'ie.

Gość gość
Po lampce wina lub małym piwie nie zauważam żadnych efektów, ale balonik wskazuje na spożycie. Poza tym wielki ze mnie facet, wiec alkohol w tak małej ilości jest dla organizmu niewidoczny. Mieliśmy kiedyś w brygadzie czterech wielkoludów i jedno chucherko :D. Podczas imprez chucherko spadało pod stół, gdy my byliśmy jeszcze prawie zupełnie trzeźwi :D. A tak poważnie, to nigdy nie prowadzę pod wpływem alkoholu. Nie dlatego, bym obawiał się własnej jazdy, ale w nocy jeździ pełno oszołomów, a w razie wypadku wina zawsze leży po stronie nietrzeźwego :(.

Gość gość
Jak mężowie wytrzymują ze swoimi żonami?

Gość Brzoskwinkax
Tak sobie nie raz mysle. Jakby faceci tylko wiedzieli za jakie sznurki pociagac to nie ma kobiety nie do zdobycia. Gestami, szacunkiem. Kazda wymieka :) Ale to przychodzi z czasem, z wiekiem wlasnie i tez nie kazdemu niesety.

Gość ponad materialna wartość
bogaty facet i ładna dziewczyna to zawsze toksyczny związek, nigdy nie mający uczucia, są oboje razem samotni, nawet tego nie rozumieją.

Gość gdy była wiosna
kobiety to niestety aktorki i manipulatorki do potęgi, potrafią długo coś udawać nim z nich ich prawdziwa natura wyjdzie, a wtedy często za późno

Gość Brzoskwinkax
Ja po jednym piwie jestem rozmiekczona :) slaba glowe mam mimo ze tez do niskich kobiet sie nie zaliczam. Wiadome, ze chucherko nie poszaleje przy kolegach haha biedny :D Do Was zanim dojdzie to musi potrwac :)

Gość gość
A mi diablo brakuje jej zapachu i tego, że nie mogę pobawić się z jej małymi uszkami :). Uwielbiałem ssać je delikatnie, masując przy tym jej plecki :(. Widzę, że jakiś sfrustrowany anioł zemsty się w kimś przebudził. Straszne jest widzieć w każdej pięknej kobiecie i bogatym mężczyźnie samych potworności i wynaturzeń :(. Ciężko jest żyć z takim postrzeganiem świata :(.

Gość Brzoskwinkax
Wrony nienawisci wyuczone... Kazda ladna kobieta to pusta lala a kazdy mezczyzna z dobra praca to idiota. Serio ludzie? Chrzanic stereotypy. Nie wiem czemu ale w Polsce jest najwiecej takiej nienawisci. Zeby przypadkiem ktos komus cos milego nie napisal.

Gość gość
Ja bym Ci zaserwował szampana. A przynajmniej dobre wino musujące, bo oryginalne szampany wcale nie są takie smacznie :). Moja bogini również nie była trunkowa. Po lekkim przesadzeniu z winem... obrzygała mnie całego od stóp do szyi :D. Do rana pilnowałem, by coś jej się nie stało :). W życiu nie podejrzewałem, że mogę tęsknić za byciem obrzyganym ;).

Gość Brzoskwinkax
Oj tez mi brakuje. Nawet nie chce pisac jak bardzo.

Gość gość
Bo w Polsce większość fortun pochodzi z przekrętów. Z drugiej strony prawo jest tak skonstruowane, że uczciwie prowadzić biznesu nie można. Głupole zazdroszczą mądrzejszym sprytu i umiejętności lawirowania, między wciąż zmieniającymi się przepisami i dlatego nazywają ich wszystkich oszustami i złodziejami.

Gość Brzoskwinkax
:D bardzo romantycznie :D Odkupila Ci nowe buty? :P Zdarza sie ale fajnie razem temu podołaliscie :) Raz bylam na randce w pijalni i namieszalam troche tego i tamtego choc ilosciowo wcale duzo tego nie bylo. Chlopak do mnie potem mowi na mieszkaniu zostan a ja mowy nie ma i chorowalam tez rano :) Ahh te romantyczne spotkania :P

Gość Brzoskwinkax
Mentalnosc Polaka. Jak nie ma oj biedny, pomozemy i sie lituja. Jak ma to skad ma? Pewnie ukradl. Nie dawno jeszcze bida byla wieksza wiec musi minac jeszcze pare lat az sie to uspokoi bo pelno jest zawisci i zazdrosci

Gość gość
Jakby co, to przytulić i pogłaskać po uszku mogę :), ale na inne karesy się nie piszę ;). Mam sąsiada. Pracuje jako didżej w lokalu i ciągle sprowadza sobie do łóżka nowe dziewczyny. Ja tam nie miałbym ochoty na przepoconą, śmierdzącą piwem i papierochami obcą babę. Ot ograniczony jest światopogląd monogamisty :P.

Gość Brzoskwinkax
Papierosy fuj. Co kto lubi. W koncu zlapie jakas chlamydie i sie skonczy rumakowanie :)

Gość gość
Ja miałem kiedyś mocną głowę, więc nie chorowałem praktycznie po alkoholu. Ostatnio nie mam czasu na jego spokojne spożywanie, więc również powodów do chorowania brak :). To normalne, że kobiety szybciej upijają się. Wolisz wino, piwo, czy wódkę ?

Gość Brzoskwinkax
Ograniczony jest ten dzidzej z pewnoscia, nie Ty :) Ja niewinna i stara jestem jak na swoja niewinnosc...

Gość Brzoskwinkax
Piwo, wodka, wino - w tej kolejnosci. Piwo :) Tak malo subtelnie :)

Gość gość
Rumakować to on musi po cichu, bo pomimo czterdziestki... nadal mieszka z rodzicami :P. Ja nie wytrzymałbym ze swoimi jednego dnia :(. Dobrze, że mam przynajmniej piękny widok z okna, to nie myślę ciągle o tym, że niedawno oglądałem go z kimś. Niedługo zacznie świtać, a ja będę musiał wziąć pobudzającą kąpiel i zacząć załatwiać swoje sprawy. Jak Twój nosek :) ?

Gość gość
W zasadzie chleję wszystko jak leci, denaturatem też nie pogardzę.

Gość Brzoskwinkax
No to ladne rzeczy :D Jak mu tak matka wejdzie to padnie trupem :) Nosek przytkany nadal. Spalam przy otwartym oknie bo mi duszno na mieszkaniu no i mam :) Nie zachcialo Ci sie spac?

Gość Brzoskwinkax
Widzialam kiedys jak jakis pijak denaturat przez chleb przecedzal :) Po winie czuje sie jak on po denaturacie. Kwasne mi nie sluzy :)

Gość niewidoczny krzyk duszy
alkohol, fajki, inne dragi, potrzebne wrażliwym aby zabić emocje, zniszczyć uczucie, oraz skrzywdzić samego siebie, bo uważają że tylko na to zasługują gdy nikt ich nie kocha, to jak krzyk i wycie duszy aby być zauważonym, zaakceptowanym, wyróżnić się z tłumu, zaistnieć choćby na pare chwil w czyjejś wyobraźni, kiedy zagubiona dusza wędruje po życiowych szynach upadków i wzlotów

Gość Brzoskwinkax
Widać, ze zalezy Ci na niej. Napisz cos do niej lub zadzwon. Raz nie na raz. Wiesz jakie sa baby, ze chca aby o nie zabiegac. Jak Ci zalezy to walcz. Przeciez nie bedzie tam siedziec na stale... mam nadzieje :)

Gość gość
Denaturatu używałem w poniedziałek :D. Kleiłem kilka rzeczy i bardzo dziwiłem się, że ten podobno stężony spirytus tak słabo wonia i czyści. Zawsze używałem wódki i była bardziej efektywna. x Piwo Tatra mocne może być :) ? x To szkoda, że nie podpisałi ze mną kontraktu. Miałbym robotę właśnie w Krakowie :). Ten kierowniczyna, który nieoficjalnie poinformował mnie o odrzuceniu mojej oferty, bał się sam podejść do mnie. Wziął do pomocy dyr. naczelnego, a ten obserwował z niepokojem, czy nie skręcę tamtemu karku i dopiero wtedy przywitał się ze mną :D.

Gość Brzoskwinkax
Mój nosek już cieknie jak zepsuty kran. Może zostaniesz moim hydraulikiem?

Gość Brzoskwinkax
Nie krempuj się, ja cię zatrudnię :D

Gość Brzoskwinkax
Sam wzrost budzi respect. Jestes postawny to i reszcie ubywa odwagi :) Ale to tylko na plus bo juz na starcie masz ta przewage :) Moze byc Tatra choc jej nie pilam nigdy dobra? Tyskie lubie, okocim ok :)

Gość gość
W poniedziałek zadzwonię do niej po dwóch tygodniach milczenia :(. Mam jej coś przesłać, a nie znam adresu rodziców. Senność lekka mnie bierze, ale za jakieś pół godziny przejdzie. Przed wyjazdem pójdę jeszcze na spacer, to mnie docuci. Jakbyś miała ochotę kiedyś pogadać, to mogę założyć pocztę i podać Ci tu adres.