Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w rozterce

Wynajmujemy pokój u pewnego małżeństwa

Polecane posty

Gość gość w rozterce

Studiuję informatykę na pierwszym roku. Tato załatwił mi pokój u swojego kolegi niedrogo i wszystko byłoby ok gdyby nie jego żona pani 48 lat zawsze gdy męża nie ma w domu wyraźnie daje mi do zrozumienia że ma na mnie ochotę potrafi nawet wejść do pokoju gdy leże jeszcze w łóżku i zapytać czy się napiję kawy itp. Mam dziewczynę i nie chcę jej zdradzać

Gość gość
mów przy tej kobiecie jaką masz wspaniałą dziewczynę i jak bardzo ją kochasz, wspomnij też dyskretnie że jest stara :)

Gość gość
przeczyść komin jej raz na jakiś czas i po sprawie a twoja laska nie musi wiedziec

>>>jego żona pani 48 lat zawsze gdy męża nie ma w domu wyraźnie daje mi do zrozumienia że ma na mnie ochotę potrafi nawet wejść do pokoju gdy leże jeszcze w łóżku i zapytać czy się napiję kawy itp.<<< x A podanie Ci obiadu, także uważasz, za seksualną prowokację z jej strony :P :P :P ? x Kurde: ona może nawet dotykać Twojego prześcieradła, wrzucając je do pralki :P :P :P.

Gość gość
pewnie cie babka kreci co??

Gość gość w rozterce
Przyznam, że tak kręci mnie ponieważ lubię starsze panie o ona jest szczupła zadbana ale mimo to niechce zdradzać swojej kobiety

Gość gość w rozterce
Przyznam, że tak kręci mnie ponieważ lubię starsze panie o ona jest szczupła zadbana ale mimo to niechce zdradzać swojej kobiety

Gość gość w rozterce

Gość gość
Ja bym poroochal. Skad wiesz ze twoja panna nie wali cie po rogach.

Gość gość
Wiesz co taka starsza potrafi? Nie wahaj się, bo z dziewczyną tego nie doświadczysz. Tylko żeby się nie wydało, bo ty i ona będziecie mili problemy.