Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy znajomi lekarze mowia ze beda glosowac na Pis?

Polecane posty

Gość gość
dziwnych lekarzy znasz ja nie znam zadnego, ktory bedzie glosowal na pis bo pamietaja jak pis wrabial w morderstwo dr garlickiego

Gość Margareeeettkaaaaa
ja znam od groma lekarzy i każdy pluje na samą nazwę "pis", większość głosuje na PO albo lewicę

>>>Dlaczego wszyscy znajomi lekarze mowia ze beda glosowac na Pis?<<< x Nie denerwuj się :D. x Psychiatrzy na oddziale zamkniętym, zawsze mówią to, co pacjent chce usłyszeć :P :P :P. x Wszyscy wiedzą, że wyznawców PiS-u, prowokować nie należy :P :P :P.

Gość gość
Nie, nie zmyslam- jeden ginekolog, jeden neonatolog, 2och chirurgow jedna dermatolog, kazdy na Pis. To nie zadne prowo, ani nic w tym stylu

Gość gość
tzn ten jeden chirurg i ta laska dermatolog robia dopiero specjalizacje. Ale oboje twierdza ze pis bo niby tak "zapieprzaja teraz za bulke z maslem"

Gość gość
O misio1 opuścił psychiatryk i znowu trolluje na forum :o

Gość gość
to mlodzi lekarze musza byc skoro nie pamietaja jak bylo za rzadow pis

Gość Margareeeettkaaaaa
dokładnie, za czasów pisu w ogóle nie było rezydentur. Teraz młody lekarz pracuje za bułkę z masłem, wtedy albo pracował za samą bułkę albo w ogóle za darmo bo królowały wolontariaty!

Gość gość
Moi znajomi lekarze na PIS nie glosuja, choc o jednym ginie slyszalam, ze tak, ale ponoc straszny facet.

Gość gość
I pamiętajcie, że to PO wpuści tu tą dzicz, która będzie zastsszać, a w końcu wywoła tu wojnę.

Gość gość
"Teraz młody lekarz pracuje za bułkę z masłem, " No i wlasnie tu jest problem. Bo za czasow tej tzw partii dla wyksztalconych z duzych miast czyli PO gnoi sie wyksztalcona elite, lekarzy itp. Za pisu to bylaby normalka i chyba nikt by sie nie dziwil ale PO? PO to partia dla cwanych pseudobiznesmenow z podstawowym wyksztalceniem. Debili cwaniaczkow w butach z kwadratowym nosem. Teraz pieniedzy duzych dorabiaja sie cymbaly ktorzy jedyne co posiadaja to smykalke do interesow. A to nie jest droga do cywilizowwanego swiata. Taki lekarz rezydent w uk ma na start 3 tys funtow juz na stazu netto

Gość gość
*lekarz stazysta

Gość gość
Uważam że wśród lekarzy powinna być konkurancja żeby konował zarabiał tylena ile zasługuje.

Gość gość
Przeciez jest konkurencja. Masz na rynku w chuj tych gabinetow. O czym ty p********z?

Gość gość
I dobrze że jest konkurencja dlatego dobrzy lekarze mają dużo pacjentów i dobrze zarabiają.

Gość gość
Pamiętajcie kto się zgadza by unia narzucała islamistów (po, nowoczesna, twój ruch palikota, sld), X a kto przeciw (Ruch Narodowy, Korwin i Pis). X Wybierzcie dobrze 25go, bo idą trudne czasy i musimy mieć patriotów jak Orban u władzy by nas chronili, a nie sprzedawczyki!

Gość gość
"dobrzy lekarze mają dużo pacjentów i dobrze zarabiają. " chciales powiedziec wypromowane stare dziady z plecami i wejsciami (nawet studenci juz czesto smieja sie z ich nieaktualnej wiedzy, np ostatnio taka tzw dobra lekarka badala mi anemie tylko poziomem zelaza we krwi czego nie robi sie juz od 20 lat conajmiej). Bo napewno nie "dobrzy"

Gość gość
A kto w pl promuje układy? System! A system to kto? Sld, psl, po, nowoczesna i pis. A kto umożliwi wolny rynek lekarski? Korwin!

Gość gość
Nic podobnego każdy kto się raz naciął na konowala więcej do niego nie pójdzie i nie ma znaczenia czy lekarz jest młody czy stary.

Gość gość
Ja studiuję medycynę i też głosowała na PiS :)

>>>Ja studiuję medycynę i też głosowała na PiS<<< x Ty być dobra PiS-menka :P :P :P.

Gość gość
Ja robię speckę i też głosuję na pis

Gość gość
Czyli potwierdza się, to co mówiłam wcześniej, na PIS będą głosować młodzi ludzie, którzy nie pamiętają jak PIS planował za przystąpienie do strajku wysyłać lekarzom powołania do wojska ;-)