Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 To pracownik WSI, ma kontakty, ze specjalnymi służbami, jest opłacany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 każdy ma jakieś kontakty, niemniej upublicznianie faktów ma swoje pozytywne strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 szydło ty i tak jesteś głupia jak trep i p********z to co inni ci powiedzą jak papuga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokeninside87 105 Napisano Październik 8, 2015 a jak miałby nie mieć kontaktów? znasz jego twórczość? ten człowiek specjalizuje się w robieniu g****a z mega ważnych person w tym kraju, co chwilę grozi, że coś ujawni i zawsze coś ma:D jak miałby nie mieć kontaktów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 Boisz się go?! Brawo panie Stonoga. Ciekawe jestem co nam jeszcze pokaże przed 25 października :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość won z PIS Napisano Październik 8, 2015 A Yaro'zbaw Kłamczyński to st'ary , zło'śliwy ka'rzeł ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jarrod Napisano Październik 8, 2015 Podobno macierewicza wysłali do USA , bo nasi najlepsi lekarze psychiatrzy nie podołali wyzwaniu - uzdrowienia tego oszołoma :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 Miał pokazać Kaczyńskiego z kochankiem i co??? nie ma zdjęcia i koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 On i tak jest gejem nam te foto nie jest do niczego potrzebne :D taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 Jeśli masz to foto to udowodnij???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 podać ci adres meilowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 ??? hej,chcę dostać te fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 A my chcemy jakiś dowód że całuję się z jakąś kobietą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 To podać adres bo chce to zobaczyć??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 8, 2015 Ja też chce zobaczyć że ma dziewczynę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Październik 8, 2015 Na tym zdjęciu nie ma kobiety, tam jest prawdopodobnie jak z jakimś facetem trzymają się za jakieś sprzęty, tak Stonoga pisał ale to nieprawda bo nie wysłał mi zdjęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach