Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie butelki dla noworodka?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Mamy! Niestety nie będę mogła karmić piersią i muszę się zaopatrzyć w butelki dla synka. Co się u was sprawdziło a co nie? Ile powinnam mieć butelek na początek?

Gość gość
Moj synek ma 3 mce i mam 7 malych buteleczek NUK ale nie plastikowych tylko szklanych. I smoczki rozmiar M silikonowe i lateksowe. Ale M uzywammod 3 tyg dopiero. Wczesniej uzywalam S.

Gość gość
DLa 1 córki miałam butelki firmy avent teraz gdy bede mieć drugie dziecko kupiłam juz butelki tommee tippee czy jakoś tak :) ponoć sa lepsze i wygodniejsze

Gość gość
Ja nie polecam tych malutkich z Philips Avent- u nas się kompletnie nie sprawdziły. Za to super są antykolkowe, szklane z NUKa- naprawdę polecam! My mamy cały komplet: laktator, butelkę i pojemniki na żywność- same buteleczki pasują zamiennie i do laktaora i do smoczka, szczerze polecam! :)

Przy pierwszej córce miałam tommee tippee, nie sprawdziły się więc kupiłam lovi, nuka. Ostatecznie podpasowały nam dr Browns. Przy drugiej córce od razu dr Browns. (pasują do laktatora Medeli). Na początek dobrze mieć ze 3 butelki.

Gość gość
Medela calma. Oraz butelki firmy Mam baby.

Gość gość
ja mialam te szklane z nuka sztuk 4, poza tym u mnie tez się bardzo sprawdzila butelka smaonagrzewajaca się, na wyjscia to był skarb, do tego termoopakowanie , kupowalam od mama-ma.pl, smoczki z nuka pasuja do niej

Gość gość
Mam polecam - wyparzanie w mikrofali dodatkowy plus.... Rozkreca sie cala i mozna dokladnie umyc