Gość Tazziknra Napisano Listopad 20, 2019 Moim zdaniem nie trzeba aż tak dużo wydawać, aby mieć coś fajnego i praktycznego. Tu polecam Garett. Polski producent. Mają fajną ofertę dla kobiet, mężczyzn i dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość manko Napisano Grudzień 4, 2019 Dnia 20.11.2019 o 12:24, Gość arczi napisał: xiaomi amazfit GTR 42mm jest teraz w promocji w media expert, fajnie wygląda A dalej promocja na niego jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jasiulka Napisano Grudzień 8, 2019 ja wybrałam smartwatch od xonixa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zadowolonyy Napisano Styczeń 7, 2020 A ja mam smartwatch z garreta i bardzo sobie chwalę. Choć ma sporo funkcji to jest mega prosty w obsłudze. Bateria działa dość długo.Fajnie wygląda na nadgarstku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zadowolony Napisano Styczeń 7, 2020 A ja mam smartwatch z garetta i bardzo sobie chwalę. Choć ma sporo funkcji to jest mega prosty w obsłudze. Bateria działa dość długo.Fajnie wygląda na nadgarstku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reńka43 0 Napisano Sierpień 27, 2021 (edytowany) Edytowano Sierpień 27, 2021 przez Reńka43 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radek1701 0 Napisano Październik 26, 2021 (edytowany) x Edytowano Październik 26, 2021 przez radek1701 opublikował się przez przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Grudzień 31, 2021 Od siebie polecam apple watch. Szczegolnie jeśli macie iphone - idealnie ze sobą współgrają. Sama mam zarówno smartfona jak i smartwatch i jednak smartwatch ułatwia codzienne funkcjonwoaanie. Szczególnie dwie funkcje sterowanie multimediami - łatwiej ejst mi zmienić melodię która gra na słuchawkach przy pomocy zegarka niż od razu sięgać po smartfona. jak również apple pay https://ispot.pl/apple-watch-series-se Polecam szczególnie serię se - jest najtańsza ale z drugiej strony ma wszystkie przydatne funkcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WeronikaMamaWiktora 0 Napisano Luty 16, 2022 Wątek żyje czy już totalnie upadł? Na wypadek, gdyby jednak ktoś tu jeszcze wszedł i pytał to ze swojej strony polecam gorąco taką firmę Calmean. Córka znajomych dostała na urodziny i teraz, gdy była na feriach super się sprawdził. Przede wszystkim mega wytrzymały a do tego dobra i niezawodna aplikacja do śledzenia dziecka bardzo była pomocna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarecima 0 Napisano Czerwiec 15, 2022 Zależy czego potrzebujesz, te se to taki klasyczny smartwatch, jakies notatki czy smsy na ekranie, jak ci zależy na czymś bardziej sportowym/medycznym to imo tylko 7 i już później myślenie czy chcesz lte mieć czy jest ci to zbędne. Jakiś czas temu 7 miała najlepsze dostępne czujniki na rynku plus środowisko Apple chyba tylko garminiwi ustępuje Aktuanlie wszystkie modele podobnie jak akcesoria do smartwatchy są dostępne w imad https://imad.pl/dla_ciebie/sklep/apple-watch.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honka23 2 Napisano Marzec 23, 2023 Dobry jest Manta Alexa SWU501GD sama używam i jestem zachwycona jego funkcjonalnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bozena88 0 Napisano Marzec 25, 2023 Dobrze wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lorik 0 Napisano Marzec 26, 2023 Wszystko zależy od budżetu jaki chcemy przeznaczyć na ten cel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabrysia.233 0 Napisano Lipiec 1, 2023 Polecam manta alexa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiapanelak 0 Napisano Luty 26, 2024 Manta ma bardzo fajne smartwatche Mam jeden i mężowi tez kupowałam niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach