Gość gość Napisano Październik 8, 2015 Cześć Czy jesteście w stanie polecić mi jakiś dobry smartwatch? Wejdzie się do sklepu i nie wiadomo co wybrać, np. http://do-telefonu.co/akcesoria/smart-watch/ pokazuje niby tylko 4 strony, ale dla laika z elektroniki to i tak dużo. Chciałabym aby monitorował sen, bo to podobno przydatny gadżet i wibrował przy połączeniach telefonicznych. Znacie jakiś fajny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2017 Ten kierunek obierajcie - http://techfresh.pl/jaki-smartwatch-do-200-zl-ranking-5-najlepszych-modeli/ Niby 200 zl to nie jest dużo, ale w tym przypadku macie już naprawdę fajne rozwiązanie. Można zapłacić znacznie więcej, ale radzę się 100 razy zastanowić nad sensownością tej decyzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Toska88 Napisano Maj 3, 2017 Mój mąż ma smartwatch marki Garett. Nie wiem dokładnie jaki model, ale wygląda naprawdę bardzo fajnie. Ma już go dłuższy czas, nosi praktycznie kilka godzin dziennie, więc wnioskuję, że jest solidny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2017 Tutaj https://www.morele.net/telefony/smartwatche-wearables-sport/zegarki-smartwatch-732/ też sobie możecie poczytać o smartwatchach, o właściwościach konkretnych modeli czy porównać różne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość randorek Napisano Wrzesień 3, 2017 Dużo zależy od tego, co wymagasz od smartwatcha. Możesz sobie wejść na stronę https://frago.pl i przejrzeć ich ofertę myślę, że coś ciekawego znajdziesz. I pamiętajcie - nie zawsze drogo = lepiej ;) Jesli czegos nie wiecie to doradze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Mi się teraz udało dokupić do mojego smartwatcha folię ochronną -https://iscratch.pl/folie-smartwatch.html nie wiedziałem że w ogóle takie robia i przypadkowo na nie trafilem, nie drogie a chroni szkiełko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2018 To smartwach? na electro.pl widziałam różne modele które mają fajne funcje. Myślę, że taki najbardziej spodoba się osobie w tym wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 A np coś w tym stylu widzi Ci się https://e-zegarek.pl/zegarki-michael-kors-access/17922-michael-kors-access-hybrid.html Planuję własnie taki kupić siostrze na urodziny 18 za dwa mce. Zawsze o takim marzyła, mam nadzieję że się ucieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Osobiście wolę tradycyjne zegarki, ale na menshealth.pl widziałem kiedyś tekst o smartwatchach i jakbym miał już wybierać to tam bym właśnie szukał inspiracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 7, 2018 Xiaomi Huami Amazfit, a dla czego? Bo ja taki mam i z własnego doświadczenia zachwalam, a te wszystkie wpisy powyżej od reklamujących się firm handlujących szajsem można trzecim palcem ocenić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karinsć Napisano Marzec 8, 2018 Ten z e-zegarek.pl bardzo mnie zaciekawił, elegancki i zarazem inteligentny zegarek, super :) muszę głębiej przejrzeć co tam mają w sklepie jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania_tonna Napisano Marzec 23, 2018 Ja swojej córce kupiłam pod choinke smartwatch Xblitz Kids Watch GPS-Find Me i muszę powiedzieć że jest z niego zadowolona, wygląda fajnie, ma nowoczesny wygląd. Do tego fajnie że ma moduł GSM i mogę do niej w każdej chwili zadzwonić, a cena adekwatna do jakości, warto kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bujajsie Napisano Maj 22, 2018 Jeśli dysponujesz troszkę większym budżetem, zajrzyj w zakładkę PROMOCJE na e-zegarek.pl. Czasami można ustrzelić fajnego smartwatcha za niewielkie pieniądze... a oferowany przez nich sprzęt jest markowy i wart swojej ceny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Jak dla dzieciaka polecam ten z Xblitza https://xblitz.pl/product/xblitz-kids-watch-gps-love/. Kupiliśmy dla syna powiem szczerze przydatne urządzenie, nie dośc że normalnie połaczenia wykonuje i odbiera, godzina, stoper itd to mam cały czas pełen monitoring gdzie jest w danej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2018 Może i spora kasa, ale to naprawdę fajny, jakościowy sprzęt - https://www.empik.com/smartwatch-samsung-galaxy-sm-r810-42-mm-samsung,p1213353552,elektronika-p Sami musicie go dopasować pod swoje oczekiwania. To idealna opcja dla faceta, porządnie wygląda, jest solidny. Wydaje mi się, że nie ma się nad czym specjalnie zastanawiać. Co wy na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zori_92 0 Napisano Grudzień 6, 2018 Fajnym wyborem byłby na przykład Amazfit od Xioami który świeci na przykład w sferisie. Idealne rozwiązanie dla osób aktywnych fizycznie, posada także pomiat jakości snu o którym wspominasz. Na plus pojemna bateria (ok.40 dni) oraz sama cena która obniżyła się w ostatnim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość utaros Napisano Grudzień 18, 2018 Jeśli chcecie w nim biegać, uprawiać inne sporty, to najlepiej uderzać w takim kierunku - empik.com/smartwatch-mykronoz-zecircle2-mykronoz,p1143258363,elektronika-p Koszt niewielki, a kształt zegarka jest taki, że w niczym nie przeszkadza, a normalnie spełnia on swoje funkcje. Wiadomo - wiele zależy od danego przypadku, od budżetu, od oczekiwań, ale moim zdaniem te wymyślne zegarki nie są funkcjonalne. Ale to kwestia taka, jakie rozwiązanie wam bardziej odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł Napisano Maj 1, 2019 Jak do biegania, to dla mnie JKactive dobrze się sprawdza. Cena też jest niska, jak na tę jakość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamil29 Napisano Czerwiec 20, 2019 A jaki smartwatch dla dziecka 10 lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda Czarniecka 0 Napisano Czerwiec 24, 2019 Dnia 20.06.2019 o 20:12, Gość Kamil29 napisał: A jaki smartwatch dla dziecka 10 lat? Taki mozna kupic Xiaomi Amazfit Bip https://allmega.pl/smartwatch/ Mój brat ma taki zegarek. Lubi ten zegarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda Czarniecka 0 Napisano Czerwiec 24, 2019 (edytowany) Nawet ja kupiłabym taki zegarek. Edytowano Czerwiec 24, 2019 przez Magda Czarniecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nagaja Napisano Lipiec 1, 2019 bardzo fajne, markowe smartwatche maja w bestcena, maz sobie u nich zamawiał właśnie. Taniej niż w sklepie stacjonarnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justa12 Napisano Wrzesień 18, 2019 Polecam zajrzeć do sklepu skynet.pl jest tam dość spory wybór smartwatchów. Sama niedawno kupił tam dla siebie teraz planuję zamówić również ten gadget dla męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elemelek123 0 Napisano Wrzesień 22, 2019 ja ci mogę polecić smartwatche Garett one są spoko jakości, a cena jest przystępna. No i jest sporo różnych modeli do wyboru - i takiej bardziej klasyczne, jak i dla sportowców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asi98 Napisano Wrzesień 25, 2019 Garett jest OK. Bardzo ładne opaski szczególnie. Super się właśnie nadają do siłowni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Teolian Napisano Październik 1, 2019 Dnia 25.09.2019 o 09:52, Gość Asi98 napisał: Garett jest OK. Bardzo ładne opaski szczególnie. Super się właśnie nadają do siłowni Jaki konkretnie masz model tej opaski? Bo chcę sobie kupić ale nie wiem który, sporo takich opasek jest różnych producentów, a słyszałam kilka pozytywnych opinii właśnie o Garett Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asi98 Napisano Październik 3, 2019 Używam Garett FIT 15. Bardzo fajnie się nosi sie naprawdę wygodnie nawet przez cały dzień. Nie raz nie dwa zasypiam w niej, wstaję rano i ręki nie mam zmęczonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość harold Napisano Listopad 1, 2019 Gareciaki są w fajnych cenach w media expert. Sam akurat mam xiaomi, który jest trochę droższy i ma więcej funkcji, ale jak na pierwszego smartwatcha wydaje się być spoko też Garret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pablo Napisano Listopad 5, 2019 Dnia 1.11.2019 o 09:02, Gość harold napisał: Gareciaki są w fajnych cenach w media expert. Sam akurat mam xiaomi, który jest trochę droższy i ma więcej funkcji, ale jak na pierwszego smartwatcha wydaje się być spoko też Garret Jakiego masz tego xiaomi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość arczi Napisano Listopad 20, 2019 Dnia 5.11.2019 o 11:59, Gość pablo napisał: Jakiego masz tego xiaomi? xiaomi amazfit GTR 42mm jest teraz w promocji w media expert, fajnie wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach