Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice nie pozwalają mi się spotykać z chłopakiem.. Co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Rodzice nie lubią wrecz nienawidzą mojego chlopaka, ale maja powód . Powiedzieli, że mam z nim zerwac a jak nie zerwe i zobacza mnie z nim gdzieś to pojada do niego i zrobią mu awantury , nie chce tego , ale strasznie go kocham , nie wiem czy mu o tym powiedziec , teraz jak gdzies wychodze to dzwonia do moich kolezanek i sie upewniaja jestem z nimi czy z chłopakiem .. ale ja wiem jedno na pewno z nim nie zerwe ... , co mam robic ? przciez nie bede sie ukrywac w nieskonczonosc

Gość gość
czemu go nie lubia,ile macie lat?

Gość Świrek Głowingowy
Słuchaj koleżanko...nie wiem jak tam Ci na imię...rodzicom g****o do tego czy chodzisz z blondynem czy z szatynem, a może i z murzynem... kij im do tego. To są Twoje prywatne sprawy i powinni uszanować wybór swojej ukochanej córki. Jeżeli nie będą tego szanować to tak jakby Ciebie nie szanowali. Kij im w d**e i kamieni kupe. I taczke gruzu na brak luzu. Albo i nie. Ten luz im się przyda.... Zadaj im pytanie czy w przeszłości ich rodzice też zabraniali im się ze sobą spotykać. Jeśli czują zbyt wielką władzę nad tobą i chcą ciągnąć tą "kontrolę" to niech zjedzą snickersa...i jadą dalej. Wyrazy współczucia i dzielę z Tobą Twój smutek... i pamiętaj... szerokość węża ogrodowego jest wprost proporcjonalna do długości każdego widelca :) Pozdrowienia z Wariatkowa

Gość gość
Powiedz rodzicom że już dałaś mu dooopy i że jesteś w ciąży. Będą się musieli pogodzić z faktem.