Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie w zonatym

Polecane posty

Gość gość

ale on dla mnie zony raczej nie zostawi :( jak zyc? po cholere sie w to wkopalam ? :O

Gość gość
nastepna bez mozgu:D,wy baby to jednak macie zlasowane mozgi:D

Gość gość
Bywa i tak, współczuję.

Gość gość
czyli już mu dałas

Gość gość
Do 20:07 nic ci do tego.

Gość gość
Tu na kafe jest taki mężulek zakochany od lat w mężatce przybijcie piątki

Gość gość
Jezu, ludzie! Bo Wy myślicie, że serce rozumie pojęcie "zajęty". Ja też się zakochałam kiedyś w żonatym, serce zgłupiało i długo się męczyłam zanim w końcu wygrał rozum. Wniosek: romansu nie było, ale cholernie cierpiałam, bo wiedziałam, że nie mogę być z osobą którą pokochałam! Więc z łaski swojej zejdźcie z dziewczyny, bo to raczej oczywiste, że wolałaby się zakochać w wolnym facecie, ale serce nie sługa! A Ty autorko przemyśl wszystko i pamiętaj, że rozbijanie małżeństwa nie jest w porządku!

Gość gość
pomyslalas o tym czy ty sama chcialabys byc na miejscu tej zdradzanej zony?na serio to obrzydliwe kiedy baba lata za zonatym facetem wiedzac,ze ma rodzine:-O

Gość gość
Do 20; 11 autorka nie pisze że ugania się za żonatym tylko że zakochała się a to chyba różnica

Gość gość
ciebie tez kiedys bedzie ktos zdradzal przekonasz sie:P,a najbardziej odczujesz kiedy ten twoj kochas wracac bedzie do zony,a ty bedziesz samotne wieczorki spedzac przy tv z telefonikiem w reku,ludzac sie ze moze znajdzie czas:D

Gość gość
Ja za nim wlasnie nie ganiam.. Tylko mialam albo mam (?) z nim romans...Tylko ciezko mi z tym ze on mnie nie trktuje zbyt powaznie :O

Gość gość
gość dziś No to taka zdradzana powinna kopnąć męża w tyłek i po sprawie.

Gość gość
nie ma tlumaczenia ze serce nie sluga.Facet zajety jest nietykalny;dziwic sie ze faceci zdradzaja,jak znajdzie sie zawsza taka chetna na romansik,wiedzac ze ma rodzine.W koncu z kims ci faceci sie tluka nie?wlasnie z takimi tlukami:-O

Gość gość
Też to przeżyłam tylko że on zabiegał o mnie no i nie był żonaty a w związku i sie zakochałam a potem cierpiałam przez drania

Gość gość
jak sie ludzisz,ze zostawi zone to wspolczuje naiwnosci:-O,wykorzysta,wydoopczy i kopnie w zad i wiesz co?wcale mi cie zal nie bedzie.Szkoda tylko dzieci,jesli je posiada..