Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ludzie mecz jest

Polecane posty

Gość gość
to jakis mecz towarzyski czy co?

Gość gość
15-20tys polakow na stadionie

Gość gość
ale szkoci zajbeali brame na koniec polowy

Gość gość
Awans, awans mamy w kieszeni Uhm...

Teraz całe dni spędzam przed kompem to się nudzę. fuuu muszę sobie kogoś poszukać innego niż z tym co teraz jestem bo on mnie dobija nigdy nie ma prawie czasu by się spotkać bo praca i praca ale to tak prawie co tydzień

Ja mieszkam na wsi a tutaj kogoś poznać w miarę blisko to też problem. Jak już się z kimś fajnie piszę to na końcu okazuję się że mieszka gdzieś daleko albo sobie innym razem ktoś jaja robi ech kiepsko to widzę bym kogoś poznał blisko swojej wsi

A to tez prawda, bo jakos nie moge poznac nikogo ciekawego z mojego miasta, a jak juz z kims dobrze sie gada, to mieszka 200-300 km stad. Mam uraz do zwiazkow na odleglosc.

Ja już bylem w takim związku na odległość prawie co dzień z sobą pisaliśmy ale spotkać się raz na miesiąc to katastrofa. A obecnie teraz z tym z kim jestem to raz na tydzień czasem na dwa tygodnie on dość blisko mnie mieszka bo jakieś 13km a to tylko zawsze rowerem mogę do niego skoczyć i nie ma problemu z dojazdem ale on zawsze zazwyczaj pracuję albo jego rodzina jest w domu to też problem .

13km to blisko. Nie chodzi tylko o spotkania raz na miesiąc, a bardziej o to, że w takim przypadku poznawanie tego kogoś to długi proces.

Ja jak kogoś sobie szukam to tak max do 20km ze względu na to że nie mam auta a tak zawsze mogę do tej osoby rowerem skoczyć chociaż te dalsze trasy to mogę naprawdę mocno zmęczyć człowieka zwłaszcza jak się jedzie pod wiatr Obecnie z osobą z którą jestem jestem już prawie rok i brakuję mi w nim tego że on nie ma za wiele czasu dla mnie a chciał bym go widywać sporo częściej