Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I TAKIE COŚ MA FACETA

Polecane posty

Gość gość

Moja kolezanka ma taką znajoma co nie ma zębów, jest gruba i do tego niezbyt ładna z twarzy. Nie ma też nawet wykształcenia, bo skończyła zawodówkę jako kucharka. I ma faceta. Jej szczęka dawno nie widziala dentysty bo nie ma 5 zebów u góry. Teraz będziecie mnie hejtowac ale dziewczyna ma dopiero 22 lata. WIem, ze tutaj będą ja bronić osoby z neta bo udają wielkich tolerancyjnych itp. ale taka jest prawda ,że każdy w zakładzie jej d**e obrabia...a wiecie ona a faceta.. jak to k****a możliwe?

Gość gość
A ty nie masz i jestes ladna? :D

Gość gość
Na pewno ma uroczy charakter

Gość gość
'kazda potwora znajdzie swego amatora' :)

Gość gość
Czy ja powiedziałam gdzieś ze jestem ładna ? czytaj ze zrozumieniem...tępota się szerzy.

Gość fotel
stare przysłowie mówi ''przez żołądek do serca'' a ona przecie kucharka.więc czemu się dziwisz.

Gość gość
Nie masz faceta?

Gość gość
Wyglada jak typowa wiesniara, takie tez maja facetow.

Gość gość
mam masę znajomych, z których żadna gwiazda filmowa zarówno wizualnie jak i finansowo - niektóre panny też nie są specjalne zadbane ale mją w sobie coś wyjątkowego - ciepło i sympatię - teraz mało która osoba jest w stanie docenić zwykłe człowieka z dobrym sercem, a bark wykształcenia ma się nijak - jeśli czujesz się kochana będąc w otoczeniu takiej osoby - reszta staje się nieistotna

Gość gość
ja piertole co za czasy. zeby mieć partnera trzeba być ładną, cycatą i wykształconą. żeby mieć partnerke trzeba być przystojnym bogatym i mieć to nieokreślone coś. jak my sie mamy rozmnażac przy takich standardach? chyba in vitro.

Gość gość
chociaż tera niby to bykowe ale to pewnie dlatego że chcą jak najwiecej delikwentow zaszczepic:D podstępniaaczki

Gość gość
To tak samo jak z moim zdajomym ktory przez cale liceum byl postrzegany jako nieudacznik i dziwak na dodatek taki przecietny z wygladu a teraz go spotkalismy z taka dupa 8/10 w rynku na miescie. Juz cale wyjscie odbywalo sie pozniej pod szyldem "Jak takie gowno wyrwalo taka d**e" itp :D

Gość gość
Może poprostu sie kochają, czy to tak trudno zrozumieć.

Gość gość
23:24- No właśnie!. Super wypowiedz. Oby więcej takich ludzi było jak ty.

Gość gość
mozna sobie oceniac ten/ta paszczur 4/10, ta laska 9/10 ale czy uczucie da sie ocenic w tych liczbach? :P milosc jest slepa, ty wydajesz sie bardzo cyniczna osoba, przy ktorej ciezko sie wyluzowac i byc soba :P

Gość gość
Co w jej wygladzie takiego odstraszajacego? Jak ktos wczesniej napisal, typowa dziewucha z wiochy, ktora nie ma na dentyste.

Gość gość
Ale ma faceta a autorka nie

Gość gość
Ona poprostu daje sie kochac.