Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ladona

czy któraś do diety dołącza tabletki?

Polecane posty

hej, mam problem. mianowicie jestem na diecie od 3 msc i moja waga ani drgnie mimo że stosuję się do wszystkich zaleceń. tu nie chodzi o to, że tak ma być czy mam zaakceptować siebie tylko mam naprawdę dużą nadwagę i muszę coś z tym zrobić. ratunku!!!

Gość migdałowateciało
tak, ja niestety mam problem jojo najczęściej ale ostatnio włączyłam w odchudzanie tabsy i pomogło. więc można je na różne sposoby stosować, tylko muszą być sprawdzone, bo większość na rynku to s**t

Gość fiku miku na patyku 88
A to jak znaleźć coś sprawdzonego? Przecież większość jest zachwalanych :( a nie na każdego wszystko działa :( ja brałam dwóch różnych producentów i nic :(

Gość migdałowateciało
coś co poleca ci ciocia mama koleżanka. ja od siostry dostałam iqgreen i faktycznie efekt obłędny. nie wiem czy zdecydowałabym się brać coś w ciemno ale czasem na pewno warto zaryzykować. na pewno nie osiągnęłabym bez nich takiego wyniku

Gość pintka
ej, ja też brałam te amerykańskie iqgreen. trochę sie bałam że to pic, ale na szczęście nieee :D u producenta jak zamawiałam to promocja na stronce była, wieęc i nie drogo mi wyszło :)

Gość MirkaNowakJ
Ja stosowałąm foreverslim, moja ocena to 7 w skali do 10...

Gość gość
Dla realnych efektow należy polaczyc zdrowe odzywianie, sport oraz suplementacje. Jeśli chodzi o suple ja zaopatruje się w http://www.elitesportfood.pl/#start Wiadomo ze same tabletki nie działają cudow, ale musze przyznac ze rzeczywiście potęgują efekty

Weź przestań z tabletkami. Hej, a nie przypadkiem jesteś na diecie z naturhausa? To nie byłabyś pierwszą osobą, która oprócz wydania paru stów nic nie zyskała hahah tak czy siak tabletki albo nic nie dają (jak te suplementy) albo co najwyżej zagwarantują Ci efekt placebo. Naprawdę skuteczne tabletki są jednocześnie trudno dostepne, bo sa bardzo niebezpieczne, więc cała reszta to pic na wodę. Żadne super tabletki z allegro i inne nic Ci nie dadzą oprócz co najwyżej suplementacji organizmu. Tak czy siak, ja mam swoją metodę, każdy przecież jakąś ma. Niedawno fajnie mi poszło schudnięcie na diecie proteinowej. Ale wiadomo, to też kosztowało, ketoaktiv też nie jest za darmo, ale dla mnie był najłatwiejszą dietą (i najprzytjemniejszą, bo z batonami)

Gość gość
Doskonałą i sprawdzoną alternatywą w wyborze tabletek na odchudzanie jest suplement NOVOSLIM. Produkt który zamawiałam jak po ciąży chciałam schudnąć. Bez problemów osiągnełam zamierzony cel. Waga spadła mi o 13 kilogramów!

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gośćzazula
U mnie po sześciu tygodniach brania Foreverslimu waga spadła o 8 kg niezłe tempo jak dla mnie.Jeżeli uda mi się to utrzymać to spadek wagi o 16 kg będzie dla mnie bardzo dużym sukcesem.Po raz pierwszy od wielu lat wierzę w to że uda mi się schudnąć.Już podoba mi się to jak wyglądam a chce wyglądać jeszcze lepiej.

Gość gość Niżka Nowa
Ja dołączyłam foreverslim, u mnie rewelacja, w 3 miesiące było 15 kg mniej

Gość gość
tak, ja dołączyłam do diety i ćwiczeń tabletki. Szczerze przyznam, że nie zmieniłabym swojej decyzji :) super efekty, polecam african mango, jeśli szukacie jakiś informacji to polecam taką stronę: http://malakawka.pl/ pamiętajcie, że trzeba zwracać uwagę na skład, ważne aby był w pełni naturalny.

Gość gość
Rzeczywiście po Foreverslimie przemiana materii znacznie przyspieszyła.Głód również między posiłkami nie daje o sobie znać.Pierwsze ważenia bardzo pozytywne.Jeżeli uda mi się schudnąć dzięki tym tabletką to będzie to mój wielki sukces.

Gość melisia290
Mi na przykład po Afrykańskim Mango http://szczupla-kobieta.pl apetyt zmniejszył się już nie podjadam co chwila jem regularnie ;) i schudłam już 16kg w 2 miesiące;) i idę dalej jeszcze 2 tyle i będzie META:)

Gość jedyna72
Oj tak Ja również mogę polecić Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl przyjmowałam przez 5 miesięcy i zrzuciłam prawie 40kg!

Gość gość
jeżeli za zachwalanie uważasz wszędobylskie reklamy, no to raczej słabo, ja jednak polecałbym być troszkę bardziej cierpliwym i do diety dołożyć jeszcze ćwiczenia, jeżeli są to zwiększyć intensywność, w tabletki bym raczej nie inwestował, sprawdź a się przekonasz http://www.grzybowo3d.pl/

Gość gość
ja brałam adipex przez miesiąc i zrzuciłam 8 albo 10 kg już teraz nie pamiętam dla mnie bylo wystarczająco, ale mega silny lek więc myślę że jak się dorzuci jeszcze do tego jakieś cardio to efekty mogą być lepsze noi ja bralam krótko więc myślę że na tym spokojnie byś dużo zeszla z wagi

Gość gość
Bardzo się cieszę żę dałam się namówić na stosowanie tabletek Foreverslim.Długo się broniłam bo twierdziłam że tabletki nie mogą pomóc.A tu takie miłe zaskoczenie nie tylko zmniejszyły apetyt ale także waga spada znacznie szybciej.Teraz jak ktoś mi się pyta co robię że tak chudną odpowiadam Foreverslim

Gość gość
Teraz mogę w końcu powiedzieć że udało mi się znaleźć tabletki które naprawdę skutkują.Było to moje czwarte podejście do tabletek i w końcu bingo Foreverslim działa mam tylko nadzieję że efektu jo-jo nie będzie.