Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość smutny

zakochanie

Polecane posty

Gość gość smutny

Witam od jakiegoś tygodnia pisze i spotykam się z pewnym facetem. Miałam już wcześniej wiele jakiś przygód z jakimś ale chciałabym w końcu mieć faceta takiego na poważnie by móc się spotykać z nim nie dla przyjemnosci Ale do związku. Wiem ze może to za szybko bo znamy się tydzień. Ale nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawialo mi się tak na luzie z jakim kolwiek chłopakiem. Wytlumaczylam mu oczywiście ze nie chce spotykać się tylko dla przyjemnosci A on sam stwierdził ze taki nie jest. Zaimponowalo mi to. Choć chyba zbyt bardzo się zblizylismy do siebie nie chodzi tu o seks Ale o inne przyjemności. Wszystko było i wyglądało cudownie. Tylko z pewnością za szybko... :( podoba mi się i mi na nim zależy. Boje się mu to powiedzieć bo to za szybko a nie chce go stracić, jeszcze od wczoraj coś nie tak jest bo nie piszemy tyle. Nie chce by to się potoczyło jak z każdym innym dupkiem bo pozniej tylko cierpie :(

Gość gość smutny
Poprostu mam zapytać?

Gość gość smutny
Tylko gdy gi zapytam nie chce by sobie pomyślał ze jestem jakaś wariatka

Gość gość smutny
to znaczy?

Gość gość smutny
Podsumowując co powinnam zrobić w tej sytuacji?

za dlugo by pisac, zamiast siedziec na forum poczytaj madra ksiazke, idz na spacer, rower, na dobry film, spotkaj sie z przyjaciolka, umow na wizyte do psychologa itd