Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocisko zlosliwe

Polecane posty

Gość gość

Moj kot dzis naszczal do garnka :o Nie spodobala mu sie , nowa miseczka ktora dostal na urodziny,nie zjadl nic z niej tylko dar morde niemilosiernie a pozniej zlosliwie naszczal do garnka w kuchni :o

Gość gość
Obawiam się że to znak że coś wam w kuchni śmierdzi lub coś podobnego (może garnek jest felerny). Zamykaj kuchnię żeby zapomniał o swoim pomyśle. (Jak tak porównać pomysły kocie do ludzkich, to koty i tak są szlachetniejsze we wszelkich zachowaniach niż my więc raczej go przytul zamiast się wściekać. Oczywiście po części cię rozumiem.)

Gość gość
Zrobił siku do garnka bo mu nie wymieniłaś może kuwety? :D

Gość gość
Kuwete mial czysta ;) Zaczal sie zloscic jak zauwazyl nowa miseczke, zamienilam mu spowrotem na stara, narazie pojadl i siedzi na oknie, moze mu sie nie spodobal nowy talerzyk :D

Gość gość
Mój kot też w złości ale nie do garnka tylko na buty!! Muszę chować buty bo jest nie grzeczny. A dzisiaj z rana się przestraszyłam bo w moim domu ktoś przemeblowanie jakby robił słyszałam szuranie a to kot pufę ciągnął do tyłu :D kocisko wstrętne :D głupek

Gość gość
Jak siura do butów to znak że nie lubi... Mój szczał notorycznie bratu;D nawet jak on chował gdzieś to i tak jakimś cudem szczał. Tylko do jego

Gość gość
No właśnie szcza na buty mojego brata :D raz musiałam mu przeprać ale ciężko schodzi ten smród, moj*****eriny też kiedyś oszczał ale chyba zrobił to za karę że zostawiłam go na tydzień w domu z moim bratem :D do tego jak wróciłam to nie odstępował mi na krok i zawsze ze mną śpi pod kołderką mój facecik :D

Gość gość
Koty takie są... :D a smród jest mega

Gość gość
JESTEŚCIE GŁUPI I NEI ROZUMIECIE KOTÓW naszczał na buty ? bo pewnie capią jak murzyńska chata a on chciał zamaskować ten smród swoimi zapachem naszczał do garnka ? a czy kuweta była czysta ? koty posikują albo gdy są zdenerwowane czymś, zestresowane zmianami albo gdy mają chore nerki lub pęcherz chory kot sika w innych miejscach nich dotychczas, unika kuwety bo mu się kojarzy z bólem przy sikaniu