Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siwcowa reklamuje za 10 groszy

Polecane posty

Gość gość

Przecież każdy wie ze ten portal to oszustwo. Jak ona może spojrzeć sobie w twarz? Za kasę zrobiła z siebie... Bez komentarza

Gość gość
to nie oszustwo tylko cos w stylu Lotto albo gry na automatach, 1 osoba wygra, 999 osob przegra i gra gitara

Gość gość
Ale bzdura, w totolotka można wygrać miliony a na tym portalu nic dobrego nie wygrasz.wygrywasz tylko wtedy kiedy rzecz ktora licytujesz przekroczy swoją wartosc. Więc lepiej kupić w sklepie lub na allegro

Gość gość
Grałeś? Ludzie na forach piszą, że wygrali.... Ja nie grałem więc nie wiem jak to jest.

Gość fellada
na za10groszy można wylicytować naprawdę fajne i wartościowe rzeczy, trzeba tylko mieć sposób na to żeby mądrze licytować i znaleźć swój sposób na wygrywanie licytacji no i nie bierzecie udziału we wszystkich licytacjach po kolei bo to się nie sprawdza.

Gość gość
No właśnie ludzie niektórzy hejtują tą stonkę podejrzewam, że w większości bezmyślnie licytowali wszystko po kolei... :(

Gość fellada
przecież to normalne, że jak sie wszytsko po kolei bezmyślnie licytuje to tylko znikają z konta bidy a nic ni wygramy, lepij skupic się na kilku aukcjach i w nich być aktywnym.

Ja skupiam się zazwyczaj na jednej rzeczy i licytuje do końca, czasami automat ustawiam, ale ostrożnie licytuję.

Gość fellada
czyli trzeba licytować zachowawczo na za10groszy? w sumie to chyba zasada obowiązująca na każdej licytacji nie tylko tej, jak się licytuje wszystko po kolei to nicdziwnego, że potem nic konkretnego nie możńa wygrać.

Gość gość
Ja też licytuje jedna konkretna rzecz, jak mi się uda to dopiero zabieram się za następna :)

Gość grymałka
tak chyba jest najrozsądniej, zaczkolwiek uważam, że biorąc udział w licytacjach internetowych trzeba liczyć się z tym, że możnawygrac jak i przegrać licytację, tak działą każda licytacja.

Gość gość
ten portal to nie żadne aukcje tylko zwykły hazard:D

Gość grymałka
jeśli ktoś ma problem z hazardem to rzeczywiście może się wciągnąć, ale w każdą aukcję, nie tylko w za10groszy, portal jak każdy inny z aukcjami internetowymi. kwestia polega na tym, żeby mądrze korzystać z takich portali.

Gość gość
Zgadzam się. Słyszy się co jakiś czas, że komuś udało się coś wylicytować na za10gr ale też często można się spotkać z opiniami, że ktoś starcił kupę kasy przez niemądre licytację.

Gość grymałka
daltego do tej licytacji na za10groszy trzeba podchodzić jak do każdje innej, czyli z głową. Licytować rozsądnie i tylko to co nam jest potrzebne a nie brać udział we wszystkich licytacjach pod rząd.

Gość gość
Wcale nie jest jak każdy inny portal aukcyjny. Na normalnym portalu płacisz jak wygrasz a tam płacisz nawet jak przegrasz. Hazard i tyle:P

Gość malinaj
Ja bym tego nie nazwała hazardem a raczej wciągającą zabawą :) Wiem co mówię bo sama tam siedzę godzinami i wciągam się z każdą wygraną rzeczą coraz bardziej.

Gość zomia
Ja też lubię tam licytować :) Udało mi się kupić kilka fajnych rzeczy w dużo niższej cenie niż w sklepie a niektóre za naprawdę bezcen ;)

Gość gość
O właśnie :) szukałem takich osób :) Powiedzcie co udało wam się wylicytowac i po jakich cenach - bo ciągle się czyta jakieś różne opinie i nie wiadomo co tak naprawdę mysleć :)

Gość gość
Wylicytował i wygrałam tam mikser za 40 zł , który wart był ponad 200 :)

Gość gość
coś wartego 200 zł za 40 zł :) to chyba spoko jak na moje zdolności matematyczne :P :P