Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wytatuowana

Mąż nie zareagował na seksowną bieliznę..

Polecane posty

Witam wszystkich :) Jesteśmy z mężem 5 lat po ślubie. Nigdy nie mieliśmy większych problemów w łóżku..Od mniej więcej 3 miesięcy coś się niestety zmieniło :( Mąż wymiguje się od seksu jak tylko może, a to zmęczenie, a to ciężki dzień w pracy, nawet kłótnia z przyjacielem :/ Wczoraj kupiłam seksowną bieliznę, bo pomyślałam, że może w końcu coś się w nim ruszy i zmieni, a tu nic :/ Leżał na łóżku z laptopem na kolanach, przytuliłam się do niego i zaproponowałam spędzenie wieczora lepiej niż przed tv i laptopem, na co on, uwaga uwaga - "Kochanie przejadłem się, nie dzisiaj" Normalnie szlak mnie trafił! :/ Wyszłam do łazienki i ryczałam dobrą godzinę. Nie wiem już czy on ma jakiś problem czy problem tkwi we mnie? Poradźcie co robić.

Gość gość
może ma kochankę

Gość gość
Przykra sprawa, nie chce mi się już marudzić bo mi już nie zależy, ale trudno coś z tym zrobić, najpierw zaczniesz od rozmów, później do kłótni. Zwykle po takich coś tam się poprawia ale szybko wraca do normalnego poziomu czyli nawet ułamka potrzeb nie spełni twój mąż. Dziś wybrałem telewizor, czas też zająć się sportem, jakimś hobby, kłótnie i pretensje zostawię żonie oraz domysły dlaczego zrezygnowałem z zabiegania o seks skoro go tak lubię :) życie jest za krótkie żebym tracił je na upokorzenie się żeby być z żoną blisko. Czas pokaże czy dobrze myślę.

Gość Wytatuowana
Hmm..upokorzona to się czułam Ja kiedy mnie totalnie zignorowal :/ Rozmawiać z nim się nie da, bo to typ faceta, który nie rozmawia na tematy, które go nie interesują, a kłótnią też nic nie wskóram, bo doprowadzi tylko do tego, że wyjdzie z domu i wróci po godzinie udając, że nic się nie stało :/ Ten typ tak ma. I uwielbiam go za to, ale w tej sytuacji nie jest mi wcale fajnie :/

Gość gość
Facet też może mieć zły dzień :) Może poszukaj sobie jakichś fajnych sztuczek na facetów w łóżku? Od czego zacząć grę wstępną itp? Ja się dużo nauczyłam z filmików z http://9tube.pl ;)

Gość gość
tak, tak sprwdz lepiej czy czegos nie złapał na miescie i jest w trakcie leczenia

M pracuje od 7 do 18, a 18.20 jest w domu, bo tyle zajmuje mu dojazd, więc zdrada nie wchodzi w grę. Coraz częściej myślę, że to ze mną jest coś nie tak :/

Gość onananana
Na pewno ma kochankę, jak już seksowna bielizna nie działa na niego. .to współczuję moja droga

Gość niedziwięsię
No taaaa . Wydziarana i seksi wdzianko . Mi też by nie stanął :(

Gość gość
Powiedz mu że to prezent. ...o... de ...mnie.... wielokrotne. .

Gość gość
Dlaczego kobiety polskie to takie glupie naiwne c**y wystarczy im powiedziec doslownie cokolwiek no nie wiem juz jak mozna tak naiwny umysl miec chyba schowany w c***e 555 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
ja jako facet albo zdradza albo problemy zdrowotne stał się impotentem , choroba weneryczna wystarczy raz isc do d***** by sie zarazic