Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szanujecie salowych?

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest Wasz do nich stosunek?

Gość gość
ja wam mówię szanujcie

Gość gość
A dlaczego mam nie szanować. Szanuje jak one szanują mnie bo zdarzają się bardzo chamskie i gburowate ale niektóre są kochane kobiety

Gość gość
Ja tak. Maja ciezka prace za psie pieniadze ,a "szefowie" wyzywaja sie na nich o byle co. Widze to na codziennie pracujac na SOR. Ci ludzie powinni 3 razy tyle zarabiac. Posprzataj w ekspresowym tempie,rozdwoj sie,jak bezdomnego przywiaza tez najczesciej ich brocha. To oni musza go rozebrac,zebrac cuchnace lachy itp i jeszcze pacjenci z reguly traktuja ten personel jak jakis podgatunek. Bez nich szpitale by nie funkcjonowaly,tak samo jak bez nas,lekarzy

Gość gość
moja mama często leżała w szpitalu potem kazała kupować czekoladki dla lekarzy pielęgniarek i salowych a ja pytałam a czemu salowym jak zostałam ją asma to już wiem czemu

Gość gość
Salowa to taki sam pracownik szpitala jak lekarz, pielęgniarka czy ratownik. Najczęściej pracuje za najniższą krajową, a praca bywa ciężka. Ja bez salowej nie dała bym sobie często rady i jestem im wdzięczna za pomoc. To one często nawiązują bezpośredni kontakt z pacjentem i dobry lekarz czy pielęgniarka potrafią to wykorzystać . Jak słyszę słowa że to tylko salowa, to strasznie mnie to złości. Często są pierwszymi osobami na których wyładowywana jest frustracja i złość pacjentów, bo do lekarza nikt nie nawrzeszczy. Szanujcie ich pracę, jest ciężka i najmniej doceniana przez pacjentów i pracodawców.