Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie, nie chce go stracic

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy razem, ciezka sprawa. od wyplaty do wyplaty- wiecie jakie to zycie w tym kraju... 0 perspektyw na wlasne mieszkanie, chyba ze na kawalerke z kredytem na 30 lat :/ moj facet ma brata w anglii, chce wyjechac..by mial tam zalatwioną prace i by byl w stanie odlozyc z 5 tys miesiecznie. powiedzial ze by mi wysylal ta kase, bysmy odkladali na przyszlosc. chce wyjechac na 3 lata zeby odlozyc na polowe mieszkania. z 1 strony dobrze ze mysli o swojej przyszlosci, o nas. bo wie ze nie jest w stanie w tej chwili co jest zalozyc rodziny itp. ale boje sie ze ta odleglosc to wszystko zniszczy... choc mowi ze moge z nim jechac ale ja nie widze w tym sensu, tu mam studia, rodzine, nienajgorsza jak na warunki w polsce prace i nie chce tego rzucac zeby gniesc sie w 1 pokoju z nimi i jeszcze niewiadomo jak tam bym miala z praca... z 1 strony nie chce by jechal choc zycie tutaj tak jak do tej pory mnie przeraza..ale nie moge mu niczego zabronic... co byscie zrobili na moim miejscu? powiedzial ze bedzie sie staral jak najwiecej pracowac, zeby jak najwiecej odlozyc, co 2 miesiace moge przylatywac, jest internet itp.

Gość gość
Ale czego wlasciwie chcesz,nie rozumiem. Przeciez nikt Ci nie powie co bedzie i nie da na nic gwarancji. Bedziecie razem albo nie. Skoro ma opcje co 2 mies przyleciec,to nie jest zle. Nie da sie zjesc ciastka i miec

Gość gość
nie poswiecaj sie dla faceta,bo to na dobre nie wychodzi.Pozna tam kogos,a ty zostaniesz z niczym.Nie ma gwarancji na wiernosc,milosc dozgonna itp.Tu tez moze Cie zdradzac,bo jak to mowia,jesli sie chce cos zrobic to sie zrobi.Dokoncz studia,miej prace,ktora masz i badz niezalezna.jesli jest Wam pisane bycie razem,to przejdziecie przez wszystkie przeszkody..powodzenia:)

Gość gość
do idiotki powyżej... :O na razie to facet poświęca się dla nich obojga

Gość gość
18.44 jak nie rozumiesz glabie,to nie odpisuj.Chodzilo o to,ze nie ma rzucac wszystkiego i jechac z nim.

Gość gość
dlatego wlasnie nie chce wyjezdzac i zostawiac tu wszystkiego. a 'zgodzilybyscie' sie na takie cos? czy byscie mimo wszystko staraly sie by facet zostal w polsce?