Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysiapysia0309

Rodzice są moim szefostwem w pracy a nowa praca

Polecane posty

Witam, od dawna pracuje w rodzinnej firmie, szefostwo (moi rodzice) przenosi zycie prywatne do zycia zawodowego. Czesto sie kloca na moich oczach, potrafia mnie opierd... przy innych pracownikach. Generalnie do innych pracownikow nie odzywaja sie tak jak do mnie. Nie potrafia rozgraniczyc, ze w pracy jestem ich pracownikiem a w zyciu prywatnym corka. Znajomi zazdroszcza, mysla ze mam w pracy jakies ulgi i ze mi latwiej niz innym a wcale tak nie jest. Pracuje moim zdaniem ciezko, po minimum 10 godzin dziennie za hmmm? Nie wiem czy az tak duze pieniadze. Tzn. nie powiem ze zarabiam bardzo malo ale tez nie zarabiam tak naprawde duzo. Wyplaty mam dosc duze bo mam duzo godzin ok 220-230 w miesiacu. Potrafi byc wiecej. Gdybym wyrobila zwykly etat to bym nie zarobila wcale Bog wie ile. Moj facet postanowil otworzyc biznes w tej samej branzy, chce zebym u niego pracowala. Teraz jestem miedzy mlotem a kowadlem, boje sie ze bede sie z nim przez to klocic tak jak moi rodzice sie kloca bo wiem jak to od srodka wyglada a nie chce zniszczyc tego co do niego czuje. Poza tym mimo tego jak moi rodzice mnie traktuja czuje sie jakbym ich zdradzala, jakbym byla wobec nich nielojalna. Z drugiej str. praca z nimi mnie czasami wykancza psychicznie.

Gość gość
W jakiej branży pracujesz? Może otwórz coś swojego i pracuj na swój rachunek.