Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoja nigdy

Wciąż jesteś..

Polecane posty

Gość Twoja nigdy
Sam sobie*? Ojj zbyt wulgarnie*

Gość gość
Nic nie bedzie takie same?Gdzies ty chodzila do szkoly?:D

Gość Twoja nigdy
To tylko słownik czy autokorekta miesza... Ale to jest akurat mało istotne teraz Kolego uwierz.

Gość Sanitas prawdziwa
Co to znaczy okrutmiarkowej? :D:D:D A może to też mało istotne? :D

Gość Twoja nigdy
Możesz się domyślać. Każdy może coś do tego dobrać. Autorka doskonale wie co chciała przez to wyrazić. To moj neologizm.

Gość gośćonaona
Najlepsze ze sie fizjologom nie snilo :D

Gość gość
Hjfjfn xjdjopjr frjiepfjf vjusguij, vinfjdunvjf krabkops cefdkjvokfdl. Same neologizmy :)

Gość gość
No w kqzdym razie autorko swinioM jestes.Nie masz swojego zycia wiec podłapałas inne-cudze noi jak ta swinia tarxasz sie w cudzych g****ach.Powiedz...fajnie ci jest?:D P.S Nie myslałas,zeby zacząć malować?Albo moze szydelkowanie...a moze jakis kurs robienia past twarogowych? :D

Gość Twoja nigdy
Gościu. Gowno to Ty akurat wiesz tym bardziej o moim życiu.:) pozdro

Gość Twoja nigdy
W gwoli jasności. Temat jest puszczony w eter, natomiast Autor historia i Odborca są realni. Nie zabrudzac proszę tematu. Dziękuje. Przekaz tylko dla tych którzy potrafią czytać między wierszami i dostrzegać coś więcej. Choć nie muszą rozumieć wszystkiego bo zrozumienia tylko ją i Odbiorcą być moze., który na pewno być może o karę nawet nie słyszał i pojęcia o jej istnieniu nie ma.

Gość gość
W gwoli? A to ci dopiero kwiatek :D reszty nie czytam ...

Gość gość
No w kqzdym razie autorko swinioM jestes.Nie masz swojego zycia wiec podłapałas inne-cudze noi jak ta swinia tarxasz sie w cudzych g****ach.Powiedz...fajnie ci jest?smiech.gif P.S Nie myslałas,zeby zacząć malować?Albo moze szydelkowanie...a moze jakis kurs robienia past twarogowych? smiech.gif x A tak konkretnie to o co ci chodzi, idiotko? A może byś się tak poszła leczyć psychiatrycznie, bo wszystko ci się dokumentnie popieprzyło?

Gość Twoja nigdy
*Choć nie muszą rozumieć wszystkiego bo zrozumiec dobrze moge tylko ja i Odbiorca być moze,ktory z pewnoscia o kafe nawet nie słyszał i pojęcia o jej istnieniu nie ma.

Gość Twoja nigdy
Nie zrozumiesz. W*********j więc i się nie wp*****laj bo to nie Twoja sprawa i nie Twój temat.

Gość gość
To pisałem ja facet.okej.ide jak mnie wyganiasz I nie kochasz:(

Gość gość
Do 01:02 sama sobie idź szydełkować i robić pasty kretynko do potęgi n-tej. TY się do tego nadajesz :D i do niczego innego.

Gość Twoja nigdy
Nie chciałam Cię urazić. Nikogo nie chce. Nie myśl o mnie źle ale na prawdę temat ma większość przenośni. I nie jest do wykpiewania ani żartów. Wszystko jest tu prawda....

Gość Twoja nigdy
Idź do innych tematów. Takich które są na Twoim poziomie bo ten temat na pewno nie jest dla Ciebie. Ten temat jest dla mnie.

Gość Twoja nigdy
Czekanie.. Czy to na mnie to czeka wciąż? - Czekać. Nie sadze. Czekaniem przyciągnęłam niechcący Jego. On mi rozkazał. Nie wiedział. Ale ja wiem. Wiem że nie mogę. Nie mogę na to pozwolić i robię to, czyli przestaje. Jeszcze nie przestałam, ale prawie. Nie minie chwilą kiedy będę wolna. A Ty? Nie wiem. Moge domyślać się, ale nie będzie mnie to już obchodziło, bo za bardzo w to zabrnelam. A Ty teraz w tym ugrzezniesz, choć tkwisz w tym od dawna. Napawam się ta mysla, że brodzisz w tym błocie. Spokój serca? A co to jest?- pomyslisz...... I jeszcze i ciągle i więcej bezustannie...

Gość Twoja nigdy
Przypadki. Jeden gonił za drugim. Dziwne. W życiu nie ma przypadków a już na pewno nie takich. Wszystko się zmienialo. Fazy uczucia były skrajne. Dzisiaj? Niesmak... Nie czekam na nienawiść, kiedy ona przyjdzie, bo to już było. Nienawidzić to jak przegrać z samym sobą.

Gość Agnieszka okazjonalnie
ZAMYKAM to zalosne pierdzenie w proznie autorki tematu. Wez rozbieg i pier... czapa w sciane. Powinno pomoc oszolomie.

Gość Twoja nigdy
Już prawie Cię nie ma. Coraz lepiej. Kwestia kilku dni kilkunastu godzin. I koniec. Na zawsze. Jestem blisko... Kiedy to nastapi, uczcze ten dzień obficie..

Gość Twoja nigdy
Wygląda na to że m myślenie już jest skierowane na zupełnie inny tor. Jego tor. Tak mnie teraz zajmuje ta trasa, że potrafię zapomnieć o całym świecie. To aż boli.

Gość Twoja nigdy
Niech to się wreszcie skończy. Tak sie nie da dłużej.. Jeszcze tamto i On. Byłam tak blisko a koło się kręci i kręci. Jeszcze.. Jak długo? Oby chwilę krócej...

Gość Twoja nigdy
Jest w tym sens? Nie ma żadnego no chyba że los ma ochotę podrwic, ale z kogo? Komu bardziej śmieje się w twarz? Prędzej czy później dowiem się tego ale wcale nie chce. Tylko spokój może to wszystko oczyścić ale jak go osiągnąć? Serce i rozum nie pomagają w ogóle. Koło kręci i kreci. Niech ono się w końcu zatrzyma. Prościej by było wywalic je w cholerę ale w jaki k***a sposob?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców

Gość gość
Zawiła historia ale zapewne niektóre osoby mogą znaleźć podobne odczucia jakie im towarzyszyły przydarzyły się kiedyś w sprawach sercowych..