Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwawienie 8 tydzien

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra od ponad tyg krwawi , na poczatku to bylo niemal jak krwotok, myslala ze poronila. W szpitalu sie okazalo, ze z dzieckiem ok, polezala pare dni, przepisali luteine ale dopochwowo. W szpitalu dostawala doustnie. Ale jeden dzien przerwy po szpitalu i znow jej leci. Powinna znow do szpitala jechac? co radzicie

Gość gość
Ja bym pojechała. Czy lekarze wiedza skad ten krwotok? Czy twoja siostra dostała luteine po szpitalu?

Gość gość
No tak jak pisalam dostala, ale dopochwowo, a jej leci i nie wie czy jest sens to zakladac. Nie powiedzieli skad ten krwotok chyba sami nie wiedzieli, wyniki niby miala ok. Teraz czytam ze powinno sie poziom progesteronu sprawdzic w takiej syt nie wiem czy jej sprawdzali, ona tez nie wie

Gość gość
Autorko luteina to nic innego jak progesteron. Nawet jak ma za mało to luteina go podnosi.

Gość gość
A ona wie z czego zyje wogole? Nie wie skad krwawienie nie wie co badali bla bla bla. Moze to od krwiaka robia sie vzesto w ciazy i od tego sa krwawienia. Kolejna sprawa przy plamieniqch krwawieniach nie daje sie dopochwowo progesteronu! Powinna dostac duphaston cena wieksza ale bezpieczniejszy. Oczywiscie ze powinna jechac do szpitala i to odraxu i PYTAC!!!! Chodzi o jej dziecko a ona jak sierota jakas jak dziecko we mgle nie zspyta nie wymaga informacji. Ech co za ludzie

Gość gość
Dzieki za wypowiedzi. Do ost madrali: no wyobraz sobie ze jej nie powiedzieli. Dziewczyna lozko obok tez krwawila i nic zero przejecia. Krwiaka nie ma. Ja miakam i nie krwawilam bralam tez luteine i sie wchlonal sam. A skad sie wziak tez mi nikt nie powiedzial

Gość gość
Ale sama piszesz ze twoja siostra nic nie wie bo o nic nie pytala. Jakas przyczyna musi byc bo nie krwawi sie bez powodu. Moze lozysko sie odklejac a to juz niebezpieeczne. Ja nie lezala.bym jak ostatnia sierota czekajac na najgorsze tylko wymagala aby szukano przyczyny i dzialac zeby ciaza sie utrzymala. Co to za wutlumaczrnie bo dziewczynie obok tez nie powiedzieli?? Widocznie taka tepa jak twoja siostra. I jeszcze nie wie czy jechac znowu do szpitala ... Chyba logiczne ze tak??? Mozr za malo tej luteiny bo skoro krwawi to nie dosc ze nie wchlania sie jak powinna to jeszcze do infekcji doprowadzi. Ludzie staracie sie o dzieci a wiedzy zero. PoNi taka mamuska pisze na kafe dziecko ma 40stopni goraczki i mdleje czy jechac do szpitala?? Rece opadaja

Gość gość
Myslisz ze lekarze na wszystjo odpowiadaja ile razy mi sie zdarzylo o cos oytac i odpowiadala glucha cisza. Zreszta to taki super szpital ze obchod tam byl az raz dziennie. Ja rodzilam w innym i dokl ta sama syt. Mialam cc po kt plakal z bolu to mi mowili ze tak ma byc :p

Gość gość
Nic nie napusalam agresorko ze nie pytala onu sami powiedzuelu ze nie znaja przyczyny bo usg i krew i mocz wyszlt spoko. O tej dziewczynie napisalam skoro sie nie domyslilas zeby pokazac jaki tam panuje klimat

Gość gość
Jakbym bya w takim szpitalu juz bylabym u dyrektora. Co ma.mocz do krwawiemia? Na usg szuka sie prYczyny a jak.nie wiedza od czego maja dalej diagnozowac. Mnie by lekar nie zbyl cisza bo potrafie egzekwowac swoje prawa

Gość gość
to gratuluje samozaparcia. jakos nie wpadla wtedy na to. zawierzyla lekarzom. dziekuje za mniej agresywne odpowiedzi :)

Gość gość
przy okazji chodzenia do dyrektorow zajdz do psychologa bo masz problemy z wyrazaniem swoich mysli. jestes agresywna i napastliwa:)

Nie czytałam komentarzy więc nie wiem, czy uzyskałaś odpowiedź. Ja również 8tc krwawiłam ze skutkiem poronnym. Niech siostra jedzie do szpitala i nie da się spławić. Pzdr!