Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćyuyuyu

wypady faceta z kolegami

Polecane posty

Gość gość
U mnie było tak, ze wychodził w kolegami wracał nad ranem taksoweczka do domu jakby nigdy nic. A ja durna w nerwach cała noc, w ciąży i małym dzieckiem w domu zamartwiam sie. Doszły do tego smsy do innych kobiet itd. Powiedziałam, ze jeszcze jedno wyjście to ma spakowane torby i pod bar je zawiozę niech sobie tam mieszka.

Gość gośćyuyuyu
Pomoglo ? Bo ja nie potrzebnie go straszylam z tym koncem zwiazku z wyrzuceniem z domu i teraz pewnie mysli ze sobie znowu tylko mowie .....

Gość gość
jak jest wychodzenie z domu to zawsze sa inne kobiety .Oni to lubią.

Gość gość
Straszylam go wywaleniem z domu nie raz czy dwa. Za każdym razem kończyło sie tylko moim gadaniem i on myślał, ze pogadam sobie i mi przejdzie. Ale nie tym razem. Obiecałam sobie, ze teraz postawie wszystko na 1 kartę. Albo zmądrzeje albo wynocha!!!

Gość gość
Jak czesto wychodzil

Gość gość
gośćyuyuyu dziś Wlasnie rano mowilam zeby sie zastanowil czy ja mu przypadkiem nie przeszkadzam , po co tak uparcie chce ze mna byc ? Zeby miec pewnosc ze zawsze ktos na niego czeka ? xxx jesteś potrzebna do prania, gotowania i sprzątania - rachunki pewnie też opłacasz - ma u ciebie wszystko podstawione pod nos za darmo i bez wysiłku - więc dlaczego miałby się od ciebie wyprowadzać? on nie jest "z tobą" tylko "u ciebie" nawet żenić się nie musiał żeby wszystko dostać, naiwniaro!

Gość gość
gość dziś Ciekawe jakby oni nas musieli szukac albo pol nocy zastanawiac sie gdzie jestesmy i kiedy wrocimy ..... xxx tak nigdy nie będzie bo tobie bardziej zależy

Gość gość
Mój wychodził raz czy 2 razy w miesiącu ale konkretnie. Tak, ze spał pół niedzieli dzieckiem nawet sie nie zajal a po południu wystroił sie, wypachnial i leciał na mecz i wracał wieczorem. Koszmar. Moja cierpliwość sie skończyła.

Gość gośćyuyuyu
Gosc 16.47 Niewiem po czym tak wnioskujesz....akurat wszystko co mamy zrobilismy wspolnie , pieniadze mi daje i duzo finansowo pomogl mojej mamie ale.....po co to pisac , schodzic z tematu...

Gość gośćyuyuyu
Poszlam sobie wczoraj na impreze......bardzo fajnie spedzilam czas , wrocilam. ...sama nie pamietam o ktorej ;)wrocil mi dobry humor , przynajmniej na dzis ;)

Gość gość
Ja sobie powiedziałam, ze jak juz urodzę i trochę wrócę do formy zostawię go z dziećmi i pójdę poszaleć do rana. Ale podejrzewam, satysfakcja będzie chwilowa bo ON napewno będzie sie chciał odwdzięczyć i tez gdzieś pójdzie

Gość gośćyu
Przynajmniej chwilowa ale jak potrafi poprawic humor ? ;)

Gość gośćyuyu
A on sie nie wyprowadzil , tak zreszta myslalam ze bedzie jak wroce . A jak wychodzilam to UDAWAL ze spi ;)

Gość gość
pieniadze mi daje i duzo finansowo pomogl mojej mamie ale.....po co to pisac , schodzic z tematu.. xxx no to skoro cię finansuje i twoją mamusię to zamknij ryj i zapieprzaj sponsorowi po kefir i za dwa piwka na wieczór!

Gość gośćyuyu
14.28 Zalosne :( Zeby z toba dyskutowac musialabym zejsc na niski poziom ....nie uda sie ;) pozdrawiam :)

Gość gośćyuyu
Znow go nie ma heh juz mi sie chyba smiac chce z bezsilnosci ....moze pomyslicie o mnie nie ciekawie albo ze to glupi pomysl.....ale czekam na niego z moja mama poprosilam ja o pomoc w tym rozstaniu , oni sie bardzo lubili ale mama widzi ze nie jestem szczesliwa, chce zeby potraktowal to powaznie.