Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Kochankami z reguły zostają mocno zakompleksione kobiety

Polecane posty

Gość gość
Znam taką larwę - pracuje ze mną, co zabraniała żonatemu kochać się z żoną i mu jazdy takie robiła, że głowa mała. Raz nawet w ataku histerii chciała go pobić i to przy wszystkich, ale facet ją popchnął i ścierwo wylądowało w śmietniczce firmowej. :D:D

Gość gość
Taka sraka uzurpuje sobie prawo do odebrania jakiejś kobiecie tego co jej się należy, własnego męża i seksu z nim. A ten d****arz kim jest że na to poszedł? Dobrze mu tak niech by go jeszcze wyprała d***** po pysku, chciał to ma.

Gość gość
Nie chce mi sie tego wszystkiego czytac,ale na bank temat założyła jakas zdradzana zonka,ktorej maz ma kochanice,a jej ani maz ani na mochanke nikt nie chce. Do bycia kochanka tez trzeba dorosnac,dojrzec i miec to cos,niestety. Zaden facet na kochanke nie wybierze sobie byle jakiej raszpli,jeszcze gorszej od swojej baby,taka prawda. Piekne i madre kobiety nie maja rywalek w postaci kochanek meza tylko zdziadziałe,zdewociałe,takie zycie. Sorry taki mamy klimat.

Gość gość
Piekne i madre kobiety nie maja rywalek w postaci kochanek meza  x Mało jeszcze widziałaś Ty zlodziejko cudzych facetów.

Gość gość
Za to one wszystkie robią to dla sportu bo Wy "mężczyźni" między sobą niczym się nie różnicie.

Gość gość
Zraniona kobieto. ..zadbaj o siebie wyjdź gdzieś z koleżankami jeśli jakieś jeszcze masz bo jadowita jesteś strasznie. ..nie broń facetów nie generalizuj ...zostaw kochanki w spokoju i swojego męża co zdradza również. ..bo takim zachowaniem tylko się ośmieszasz i obrażasz ludzi. ..albo wiesz co. ..mam radę. .zdradź męża w zemście powiedz mu o tym później i sprawdź jak to jest być zdzirą!

Gość gość
PS.nie obgryzaj paznokci bo mężczyźni tego nie lubią. .ich "zakompleksione" kochanki dbają o dłonie. ..

Gość gość
nie broń facetów nie generalizuj x Do kogo ten tekst bo w tym temacie nikt facetów nie broni o ile się nie mylę.

Gość gość
z tego co udało mi się zaobserwować to do bycia kochanką trzeba nie dojrzeć, a cofnąć się w rozwoju. Na własne życzenie zgłupieć i wierzyć w bzdury które wyśmiałoby dziecko. Do tego właściwie zawsze są to kobiety przeciętne, szare, raczej nieciekawe - piękna kobieta z fascynującym charakterem nie musiałaby grać drugich skrzypiec.

Gość gość
kochanki/ czytaj wywłoki/ zeszły na manowce;zero wstydu,ambicji i godności, myślą kroczem-przeczytajcie o czym te d***** piszą

Gość gość
Ja tam wyczytałam wcześniej że mężczyźni są ofiarami zdzir. ..

Gość gość
Co myślicie wirtualnych żonatych zarywających do innych? Są tu tacy na kazdym dziale, zona go nie pociąga, przeraża go real. Wirtualnie wynaje miłośc kilku paniom

Gość gość
13:51 :D samo sedno!

Gość gość
Ku pamięci x gość wczoraj Wiecie co, wkurzają mnie te zdradliwe suki złodziejki ale te łajzy z którymi one się stukają, nie lepsze. Życzę takim, by jak najdłużej trwały te znajomości by żmije większe szkody poczynily. Niech siedzą z nimi latami i niech robią im z życia bagno jak mężom czy partnerom rogaczom. Nie szkoda mi tych capów łakomiących się na fałszywe bladzie, one są ich najlepszą karą.

Gość gość
Kochanka to desperatka godząca się na płytką relację opartą tylko na seksie. Na tyle zdesperowana i samotną aby godzić się z rolą worka na spermę. Niezdolną do znalezienia wolnego, nie zajętego faceta. Dodatkowo z zerowym morale, bo nie obchodzi ją krzywda rodziny kochanka. Nie tylko żony , ale i dzieci. Zaniżona samoocena powoduje wzrost agresji, im bardziej szczeka doopa i jest wulgarna , tym bardziej myśli ,że jest przebojowa. Mąż z reguły i tak wróci do żony, więc kochance pozostaną wspomnienia bycia worem na spermę i samotne wieczory. Po kilkunastu panach zostaną samotnymi pomarszczonymi sfrustrowanymi workami na odpady.

Gość gość
ale czemu zakladacie, ze kochankami sa tylko wolne kobiety? :D ja mam meza, dzieci, odpowiedzialna prace i kochanka od 5 lat. on tez ma rodzine. nie planujemy rewolucji, po prostu korzystamy z zycia i jest nam ze soba cudownie :D

Gość gość
ale czemu zakladacie, ze kochankami sa tylko wolne kobiety? ja mam meza, dzieci, odpowiedzialna prace i kochanka od 5 lat. on tez ma rodzine. nie planujemy rewolucji, po prostu korzystamy z zycia i jest nam ze soba cudownie x masz męża niedojdę i fajtłapę z mikro penisem czy cię zdradza i traktuje jak służącą, że czepnęłaś się cudzego męża? :D

Gość gość
Mam znajomą, która wirtualnie klika z żonatym gościem. Są w związkach i leci seks na @. To tez zdrada i to tez jego kochanka:P

Gość gość
dziś też masz się czym chwalić, że twoje znajome to qrwy żonatych :D

Gość gość
gość dziś ani jedno ani drugie :) maz w porzadku, opiekunczy, pracowity, tylko troche nudny. bardziej u nas przyjazn niz milosc.

Gość gość
czemu ją obrażasz? ten gość ma dzieciaki.

Gość gość
Właśnie, ci ludzie mają dzieci, dlaczego zamiast na puszczaniu się nie spędzą tego czasu z nimi??

Gość gość
moze dlatego, ze nie samym wychowywaniem dzieci czlowiek zyje? :O glupie pytanie zadalas

Gość gość
Ma troje małych dzieci, klika po kafe i wyrywa, ma kilka numerów telefonu. wiem, że leca podteksty seksualne. Tacy sa faceci, bo zona go nie kocha, bo w jednej pozycji itd. To nie jest tyko wina kobiet.

Gość gość
A potem rośnie pokolenie psycholów którymi się nikt nie zajmował. Czas na wygłupoty jest w szkole średniej a nie w srednim wieku cholera

Gość gość
Napisze tu tylko raz. Nie mam zamiaru wchodzić w polemikę z ? No właśnie nie wiadomo z kim A więc. Kochanka nie zostałam. Nie chciałam nią być. . Pewnego dnia poznałam jego. Mega przystojniak. .. :) Stało się, chemia od samego początku, nigdy wcześniej tego nie czułam do żadnego faceta. Chciałam go mieć, byłam baaardzo bliska uwiedzenia go. Zakochał się i nie będę kłamać ja też. Odpuscilam .. z wielu powodów. Jak wyglądam? Nie przeciętnie, niejedna z was chciałaby tak wyglądać i mieć to coś co faceci lubią. Nie bardzo interesuje mnie jego żona. Szkoda mi jej, ale tylko tyle jeżeli pewnego dnia zblizmy się znowu.. to nie odpuszczę. Dlatego ze zwyczajnie bardzo mnie kręci. Jestem egoistyczna i nie interesują mnie wasze opinie. Piszę po to abyście mogli zobaczyć co kieruje takimi kobietami min jak ja. Nigdy wcześniej nie byłam kochanka, ale jeżeli nadarzy się okazja to .. :) Cześć udanej niedzieli ! :)

Gość gość
To sobie bądź. Lubisz cudzy używany towar, badziewnego typa który nie szanuje własnej żony to ok, jesteśmy za.

Gość gość
Dla mnie facet, który zdradza wirtualnie, klika z innymi jes śmieciem.