Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Kochankami z reguły zostają mocno zakompleksione kobiety

Polecane posty

Gość gość
Kobieto widac ze sie nie szanujesz nawet swojej buzi... :-) napisalam slowa mezczyzny starszego faceta co na ten temat sadzil. Mial zone i tez dzieci babe ktora go w rogi robila i co maial z nia zostac? W niby czego? To zniewazenie, brak szacunku do drugiej osoby brak zaufania na przyszlos. I sie rozwiodl. Potem zapoznal swoja obecna zone z ktora jest 20lat i sa szczesliwi. Nie obrazaj. Nikogo wiadmo dla czego maz cie komnol w sam zad nie szanujesz nikogo tym bardziej siebie. Mowie o tym ze czy kochanki czy zony powinny miec szacunek do samych siebie. I dobrze sie zastanowic czy to partner na cale zycie. Nie ktore wola w takim czyms siedziec i w sadomacho sie bawic. Prawda taka czy ty jako zona to samo zlizujesz co kochanka..

Gość gość
Kobiety mają prawo uprawiać seks z kim chcą. Ze mną żadna nie chce i jestem prawiczkiem mając 25 lat a na innego faceta lecą stadami więc on jest zobowiązany uprawiać seks z wieloma kobietami nawet mając żonę, narzeczoną czy dziewczynę. Skoro na 10 kobiet jest 10 mężczyzn i tylko 2 spełnia wymagania kobiet to w skutek tego 8 nie uprawia seksu albo korzysta z prostytutek a pozostali 2 muszą uprawiać seks z 10 kobietami w różnych układach.

Gość gość
gość dziś 11.03 No znam, bo gdy jadę z mężem Ten cudzy mąż podwozi cię do pracy w takim miejscu? A złotówkę ci na bułkę zostawia na wypadek braku klientów? No mało że pijawka, to jeszcze blachara..... ha ha ha xxx Szczery prymitywny ułomku pijawkę i blacharę to ty masz w rodzinie i to niejedną. Całe miasto je zna i głośno qrwami nazywa :D

Gość gość
Fakt jest taki ze zdrady, kochanki byly sa i beda. Natura faceta jest taka czy nawet jak ma zone i tak z czasem prubuje czegos innego. Kochanki sa tumanione wierszykami zony tak samo. A facet i tak nie obrywa a jarochlomna zona sie na to godzi czekajac z wyczekiwaniem jak znow w******y inna. I to jest milosc glupich zdradzanych zon ze sobie na to pozwalaja. :-)

Gość gość
Ty kochanico kopnięta w zad przez cudzego męża co udaje jasnowidza mój mąż jest ze mną ponad 20 lat a na takie szmaciska jak ty leje ciepłym moczem :D

Gość gość
>>Fakt jest taki ze zdrady, kochanki byly sa i beda. Natura faceta jest taka czy nawet jak ma zone i tak z czasem prubuje czegos innego. Kochanki sa tumanione wierszykami zony tak samo. A facet i tak nie obrywa a jarochlomna zona sie na to godzi czekajac z wyczekiwaniem jak znow w******y inna. I to jest milosc glupich zdradzanych zon ze sobie na to pozwalaja. << Nie, to jest naiwna miłość głupich kochanek, że latami warują niczym suki, choć żonaty facet nic wam nigdy nie obiecywał. Prawie każdy kochaś mówi swojej dziffce, że ma zonę, dzieci i się nie rozwiedzie, zeby na nic nie liczyła, bo to tylko seks bez zobowiązań. Głupie szmaty się zgadzają, a później niestworzonych rzeczy żądają. Szantażują faceta, atakują jego żonę, bo w pustych łbach sobie ubzdurały, ze w ten sposób coś ugrają. Możesz się kretynko nawet zesrać i zeżreć własne gowno, i gowno kochasia, a on i tak się nie rozwiedzie, a dla nas żon to ty jesteś nikim. Nie istniejesz pojmij to wreszcie i nie rób już dłużej z siebie ogólnego pośmiewiska

Gość gość
Ten temat jest tak p******y jak autorka ktora go zamiescila... Zdrady byly sa i beda, kochanki tez byly i beda. Zamiast pisac ze kochanka powinna wiedzic ze jest zakompleksiona itd. To powinnas rowniez napisac ze mezczyzne prowadzi nie glowa a huujjjj. Do tanga trzeba dwoja.

Gość gość
dziś jesteś chora psychicznie suka. Idź teraz poszczekać na wszystkie żony na ogólnym. Każda która się odezwie to w twoim pustym łbie będzie zona byłego kochanka co ci wywalił psie gowno na łeb :D

Gość gość
Do 13.42 mam meza glupia suukoo. A taka dziweks jak ty niech sie nie wypowiada bo jestes tak pieerrdolnieta ze watpie bys kogo kolwiek miala Wnioskujac po twoich wpisach wczesniejszych masz rozdwojenie jazni i problem z glowa na to sie leczy u specjalisty. Maz cie kompnol w zad chyba mial ku temu powod. Teraz twoja chora glowa wymaga leczenia:-)

Gość gość
Do 13..42 blyszczysz inteligencja... Zastanow sie czy ty kobieta z klasa czy zwykla ciemnota. Kobieta urzywa lepszy zaslob slow a ty jak dziweks z pod rury. W burdelach taki poziom jak ty maja. Nic soba nie reprezentujesz.

Gość gość
gość dziś Ja jestem szczęśliwa i nie potrzebuję wyzywac i osądzać innych Dlaczego mi wmawiasz jakieś dziwne rzeczy przeciez nawet nie wiesz z kim rozmawiasz. Przykro mi jesli spotkała Cię jakaś krzywda ze strony męża ale nie bierz mnie ani innych tutaj rozmówców którzy niekoniecznie się z Tobą zgadzają za kobietę która zadała się z twoim mężem. Rozumiem, że to może boleć, ale nikt tutaj nie jest twoim wrogiem tylko dlatego że ma dystans do pewnych spraw. xxx Co ty znów bredzisz? Śmieszna jesteś, jak każda głupiutka kochanica. smiech.gif Tylko nabijać się z was można, bo do normalnych dyskusji to żadna kochanka się nie nadaje, gdyż każda z was ma pół, a może nawet ćwierć mózgu smiech.gif XX Rozmawia tutaj z Toba wiele ludzi, a ty myślisz, że to ta sama osoba. Zachowujesz się jak poraniony pies który gryzie każdą rekę. To z Toba dyskusja nie ma żadnego sensu, bo nawet nie umiesz się odnieść do sedna wypowiedzi a jedynie potrafisz rzucać bluzgi i obrażać obce Ci osoby tak jakby to była jedna osoba która w jakiś sposób Cię skrzywdziła. Jeśli ktokolwiek tutaj bredzi to jestes tym to Ty.

Gość gość
gość dziś Do 13.42 mam meza glupia suukoo. x Tego psychola co go w rogi walisz a on udaje twojego przyjaciela? :D x A taka dziweks jak ty niech sie nie wypowiada bo jestes tak pieerrdolnieta ze watpie bys kogo kolwiek miala Wnioskujac po twoich wpisach wczesniejszych masz rozdwojenie jazni i problem z glowa na to sie leczy u specjalisty. x Rozdwojenie jaźni to masz ty żałosna d****** co ciągnie żonatym, pierrddolnięta k***o w nadbóduwę. Już cię z psychiatryka wypuścili i do neta się dorwałaś? Który facet weźmie sobie za żonę zawodową prostytutkę, którą każdy roochał? x Maz cie kompnol w zad chyba mial ku temu powod. Teraz twoja chora glowa wymaga leczenia x Kopnął w zad to ciebie kochaś i się z tym pogodzić nie potrafisz, dlatego atakujesz tu każdą żonę, łajdaczko za dyche. Takie wściekłe szmaty jak ty, co żonom wmawiają niedorzeczności to po mordach żony powinny walić

Gość gość
Do gość dziś Co raszplo wyłajdaczona myślałaś ze jak na kafe bredni popiszesz to doprowadzisz do czyjegoś rozwodu i w ten sposób cudzego męża zdobędziesz? Dla żon jesteś śmieciem nic nie wartym. Piszą ci to żony od początku tematu a ty tępa wywłoko myślisz ze tylko jedna ci dopisuje :D

Gość gość
gość dziś Do gość dziś Co raszplo wyłajdaczona myślałaś ze jak na kafe bredni popiszesz to doprowadzisz do czyjegoś rozwodu i w ten sposób cudzego męża zdobędziesz? Dla żon jesteś śmieciem nic nie wartym. Piszą ci to żony od początku tematu a ty tępa wywłoko myślisz ze tylko jedna ci dopisuje smiech.gif xx O co Ci chodzi właściwie? :) To jest już śmieszne dla twojej wiadomości to byłam żoną, ale się rozwiodłam a teraz mam nowego partnera który żony nie ma:) Myślałam, że da się tutaj z kimś porozmawiać normalnie, ale tutaj tylko jedni drugich wyzywają. Do niczego to nie prowadzi, a szkoda bo rzeczowa dyskusja mogłaby wiele mądrego wnieść w czyjeś życie. Można byłoby się wymienić doświadczeniami i mądrze podyskutować, ale jak widać się nie da:) Pozdrawiam wszystkich nadciśnieniowców może czas odejść od klawiatury i ochłonąć, szkoda zdrowia i urody :)

Gość gość
Mam wrazenie ze jestes dziweks bez inteligencji jakiej kolwiek. W sumie nie dziwota ze maz cie w trabke robi... Jak masz siano zamiast mozgu w glowie.

Gość gość
Te filmiki najbardziej upokarzają żone, pokazują jak jej mężowi jest dobrze z inną. sami bohaterzy tych filmików mogą właściwie mieć gdzieś czy ktoś ich podglądał, czy ktoś to nagrał to nie jest ich wstyd tylko tej żony która to upubliczniła. Trzeba być wypaczonym, żeby podglądać i nagrywać dwoje ludzi w intymnych chwilach i jeszcze to pokazywać. " robią to profesjonaliści tluku,nawet nie wiesz gdzie i kiedy

Gość gość
gość dziś już teraz żoną nie jesteś tylko rozwódką, a za moment pewnie będziesz facetem co zdradza żonę, bo kocha kochankę a żony już nie? :D:D normalna rozmowa i rzeczowa dyskusja z dopodajką gościnną w kroku jest niemożliwa, bo żadna żona nie zniży się do twojego poziomu

Gość gość
gość dziś Te filmiki najbardziej upokarzają żone, pokazują jak jej mężowi jest dobrze z inną. sami bohaterzy tych filmików mogą właściwie mieć gdzieś czy ktoś ich podglądał, czy ktoś to nagrał to nie jest ich wstyd tylko tej żony która to upubliczniła. Trzeba być wypaczonym, żeby podglądać i nagrywać dwoje ludzi w intymnych chwilach i jeszcze to pokazywać. " robią to profesjonaliści tluku,nawet nie wiesz gdzie i kiedy xx z przeznaczeniem na sprawy sądowe a nie do pokazywania opinii publicznej, co z tego, że profesjonaliści to robią, oni przynajmniej to robią dla kasy i tylko tym się kierują a czym się kieruje zona pokazująca te nagrania innym ludziom, już nie mówiąc o tym że takie dowody chyba mnie są dopuszczane ponieważ zanim kogos nagramy musi on wyrazić zgodę, to nie sprawa kryminalna tylko cywilna więc jeśli mąż ma dobrego papugę to dowody nie zostaną dopuszczone w takiej postaci i jeszcze żonie i jej koleżankom może się oberwać.

Gość gość
Do 14.24 . Tak:-) twojego meza w ramionach co dziennie tule, bo podobniez z twojego krocza smierdzacym sledziem jedzie...:-) na jego miejscu tez bym nie chciala cie nawet palcem dotknac...

Gość gość
gość dziś gość dziś już teraz żoną nie jesteś tylko rozwódką, a za moment pewnie będziesz facetem co zdradza żonę, bo kocha kochankę a żony już nie? smiech.gifsmiech.gif normalna rozmowa i rzeczowa dyskusja z dopodajką gościnną w kroku jest niemożliwa, bo żadna żona nie zniży się do twojego poziomu xx mylisz mnie z kimś :) Może to niespotykane na kafeterii ale właśnie mnie pomyliłaś z innym gościem pomarańczką :)

Gość gość
Na tym forum widać że kochanki prezentują wyjątkową butę i arogancję. Argumenty rodem z rynsztoka. Strach pomyśleć kim są te faceciki które posuwają się do dotykania ich.

Gość gość
Ja p*****le przecież ten temat założony przez jakiegoś babochłopa któremu związek się roz******la i zamiast poszukać przyczyny u siebie obwinia innych a może nawet kochanka nie istnieje ? morświnie zadbaj o siebie a nie zakładasz durne tematy/ prowokacje po chuj jesteście tak tępe i w dajecie się w dyskusje ? TO JEST PROWOKACJA !! eh na zakładają tematów do c***a nie podobnych a potem dziwią się że kafeteria zdycha

Gość gość
gość dziś Dość,że k*******n, to jeszcze chamidło i prostaczka

Gość gość
I kto taką 14:39 wgl trąca?

Gość gość
Ciebie pasztecie nie myty...:-)

Gość gość
>>gość dziś Do 14.24 . Tak twojego meza w ramionach co dziennie tule, bo podobniez z twojego krocza smierdzacym sledziem jedzie... na jego miejscu tez bym nie chciala cie nawet palcem dotknac...<< Jedzie śmierdzącym śledziem to z twojego ryja ułomny pasztecie, a mój maż to może co najwyżej rzygnąć na takie ścierwo jak ty

Gość gość
gość dziś srasz i to zjadasz a nie tulisz :D:D

Gość gość
powiem tylko tyle ze facet zonaty o kochanke inaczej sie stara niz facet wolny o kandynatke na zone,,,,,,o kochanke mu nie zalezy ,wybiera przewaznie ladna bo wie ze to tylko do numerek ,zone przewaznie myszowata zeby nie bylo konmkurencji ,do kochanki nie odejdzie bo wie ze skonczy sie przytulne gniazdko a zacznie konkurencja o nia z innymi,,,,,tak szczerze to faceci sa leniwe swi/n/ie